Decoratie-ideeën

Hoe krijg je een keuken met een vintage stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Misschien ben je het beu om altijd dezelfde decoratieve stijl in de keuken te zien en wil je het een nieuwe look geven om te breken met de huidige decoratie. De vintage- of retrostijl is tegenwoordig erg in de mode en is perfect voor een deel van het huis zoals de keuken.

Als je hierin geïnteresseerd bent, let dan goed op de volgende tips waarmee je een keuken met een mooi vintage tintje kunt hebben en ervan kunt genieten.

De vintage- of retrostijl wordt onder andere gekenmerkt door een overwicht van lichte kleuren of pastelkleuren, zoals beige of lichtroze.Als je de keukenmuren niet wilt schilderen omdat het te duur is, kun je ervoor kiezen om er een mooi behang op te plakken en zo een authentiek vintage tintje in de hele keuken te krijgen.

Een ander decoratief element dat je zal helpen om een vintage tintje aan de keuken te geven, zijn de meubels. U moet kiezen voor meubels met een ontwerp dat doet denken aan de jaren 50 en 60, hiervoor kunt u naar tweedehands- of antiekwinkels gaan en meubels van die stijl kopen. De ideale materialen om een retro of vintage sfeer in de keuken te creëren zijn hout, keramiek of messing. Vergeet niet om kleine apparaten te gebruiken die helpen om een stijl te bereiken zoals het geval is broodroosters, koffiemolens of fruitpersen.

Ga naar tweedehandswinkels, aangezien je meestal oude apparaten kunt vinden met retro-accenten die perfect zijn als het gaat om het kopen van dergelijke decoratie.Zoals je kunt zien, vereist vintage decoratie niet al te veel en met een reeks elementen kun je zonder al te veel problemen zo'n populaire en actuele stijl bereiken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: