Decoratie-ideeën

Modern huis ingericht met Ikea-meubels

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In dit huis hebben ze een renovatie uitgevoerd met meubels en textiel van de firma Ikea Ze hebben ongetwijfeld zoveel ideeën in hun winkel dat het mogelijk is om een oneindig aantal moderne en goedkope decoraties dankzij zijn inspiraties. In dit geval hebben ze gekozen voor een moderne stijl met Scandinavische accenten en met een mix van grijze en gele tinten als hoofdrolspelers.

In de lounge hebben ze een eenvoudige grijze bank met kussens die het wat charme geven, met gele en blauwe patronen en kleuren. Ook een gele poef in een hoek en gordijnen die contrasteren met het gestreepte zwart-witte tapijt.Moderne en basic meubelen voor een woonkamer met weinig ruimte. Maar er is veel meer in dit huis.

Er zijn veel details die ons eraan herinneren dat dit huis is versierd met stukken van Ikea. De Lack-planken zijn zo eenvoudig dat ze geschikt zijn voor elke hoek of functioneel meubilair, van bureaus tot opbergmeubels voor de televisieruimte.

In de keuken en badkamer zien we dezelfde functionele meubels. Als de ruimtes die we thuis hebben klein zijn, zullen we in de Ikea-winkel geweldige oplossingen vinden, zoals die klaptafel in de keuken, die dienst doet als werktafel en om aan te eten.

In de badkamer zien we ook een moderne en eenvoudige keuze. Witte tegels passend bij de toiletten en een meubelstuk met hout en zwarte tinten. Het is heel eenvoudig om omgevingen met veel smaak en moderne stijl te creëren met de Ikea-signatuur.

In de slaapkamer hebben ze gekozen voor dezelfde tinten tussen grijs en geel Een eenvoudige houten tafel die dienst doet als bijzettafel en een verscheidenheid aan textiel, aangezien ze momenteel draag de mengsels. Er is niet veel meer voor nodig om een moderne kamer te hebben.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: