Decoratie-ideeën

Behang voor de slaapkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De wallpaper is een geweldige hulpbron als het gaat om het decoreren van muren en ruimtes, en het biedt ons een oneindig aantal patronen en kleuren. Van de grappigste en kinderlijke prints tot anderen met een moderne, geometrische of romantische stijl. Er zijn zoveel ideeën dat het onmogelijk is om ze allemaal te behandelen, dus we zullen je alleen een paar ideeën geven om slaapkamers te decoreren met behang.

In dezekinderkamer vinden we een heel leuk behang, dat kinderen zeker ook leuk zullen vinden, met grote sterren die alles vullen met een dromerige sfeer.Het zijn sterren in grijs, om te combineren met de decoratie, want met het behang kunnen we allerlei kleuren en motieven kiezen.

In volwassen slaapkamers zoeken we meestal naar motieven die soberder zijn In dit geval zien we bomen zo symmetrisch gerangschikt dat we goed moeten kijken om te zien wat het is over . Het is een behang dat textuur toevoegt aan een zeer eenvoudige slaapkamer, met grijs textiel en eenvoudige meubels.

In deze slaapkamer zien we dat de meest romantische kant naar voren komt, met een bloemenprintbehang in zachte tinten. Het is het perfecte idee voor een bed als dit, met vintage accenten, afgeronde vormen en vrouwelijk geïnspireerde stoffen.

In deze babykamers vinden we ook behang terug als hoofdrolspeler. Papieren waarin we ruiten vinden in blauwachtige pasteltinten, passend bij de tafel en zelfs bij het vloerkleed, zodat alles gecombineerd wordt. Als je een veel kinderlijkere en leukere toets voor een babykamer wilt, kun je kiezen voor prints die bossen nabootsen, of die dieren hebben, aangezien kinderen na verloop van tijd nieuwsgierig zullen worden naar de vormen en kleuren van de muren, dus het zal een perfecte keuze.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: