Decoratie-ideeën

Originele bedden om ruimte te besparen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Tegenwoordig zijn er veel plaatsen waar we ruimte moeten besparen We hebben nieuwe en zeer functionele ideeën nodig, zoals deze originele bedden waarmee we vele vierkante meters kunnen besparen en kunnen profiteren van elke millimeter beschikbare ruimte. Van bedden met opbergruimte tot bedden die verborgen zijn als we ze niet nodig hebben, om meer ruimte te hebben voor andere dingen.

Tegenwoordig worden de meubels steeds origineler, en daarom vinden we dingen zo interessant als deze. Dit bed bevindt zich in een grote opberger, zodat we gebruik kunnen maken van alle beschikbare hoeken, van de lades onderaan tot de zijdeuren.

Omkeerbaar bed

Dit bed heeft een grote bijzonderheid, en dat is dat het in iets anders kan worden veranderd. 's Nachts hebben we een normaal bed, voor één persoon, en overdag kunnen we het als bureau gebruiken Zo hebben we twee meubels voor de prijs van één. Een geweldig en zeer origineel idee. Al is niet iedereen bereid om elke dag meubels om te bouwen.

Verborgen Bed

Er is ook de mogelijkheid dat het bed overdag kan worden verborgen Er zijn bedden die met een systeem van katrollen naar behoefte kunnen worden neergelaten en verhoogd. Zo kunnen we in een logeerkamer een bed beschikbaar hebben waar we geen last van hebben als we er geen gebruik van maken. In dit geval blijft er een grote vrije ruimte over voor een kantoor of om een bank te plaatsen of wat we maar willen.

Bed op hoogte

Er zijn ook bedden die direct van bovenaf hangen. Deze laat ons bijvoorbeeld veel meer vrije ruimte in het onderste gedeelte, hoewel het alleen geschikt is voor mensen die geen hoogtevrees hebben. Het is zeker een heel origineel idee.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: