Decoratie-ideeën

Vintage Circus Geïnspireerd Appartement

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van het circusthema houdt, maar het heel opvallend vindt om het huis te decoreren, moet je weten dat we altijd penseelstreken in de ruimtes kunnen toevoegen. In dit vintage appartement, met doe-het-zelf en gerecycleerde meubels, vinden we veel dingen die ons aan het circus herinneren in kleine originele details.

Van een ring tot de lakens die de muren versieren, popcorn of slingers die het plafond versieren. Het zijn kleine details die alles een veel meer Boheemse en artistieke air geven. Het is een manier om vintage ruimtes te renoveren en een thema toe te voegen zonder dat het de absolute hoofdrolspeler van het moment is.

We hebben een woonkamer gevonden waar de meubels heel eenvoudig zijn, met een boekenkast gemaakt van oude houten kisten, een oude kleerkast en een grijze bank. Aan de muren vinden we veel prenten en schilderijen die ons aan het circus herinneren, omdat het geweldige decoratieve details zijn. Ook die wereldkaart of de ring zijn originele ideeën om een hoekje tot leven te brengen.

De keuken heeft dezelfde vintage charme van de rest van het huis. Tweekleurige vloeren in zwart en wit, zoals een dambord, en houten stoelen die in kleuren zijn geverfd om een vrolijk tintje te geven. We zien ook enkele houten pallets die hergebruikt zijn als opbergsysteem voor keukengerei of als plantenbak, en oude houten kisten om spullen in op te bergen.Alles wordt gerecycled in de vintage stijl.

In de slaapkamer van dit huis vinden we ook die circusluchtjes, met wat bedtextiel versierd met ruiten, de typische kleerkast van harlekijnen. Het zijn kleine details die ons aan dit thema herinneren, maar die ons niet verzadigen, maar heel subtiel zijn.

Op het balkon zien we een zeer Boheemse stijl en eenvoudig. Wat lampjes om 's avonds te versieren en een eenvoudige bank, maar ook natuurlijke planten en rieten manden.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: