Verlichting

Versier de woonkamer met glazen bollampen, een echte trend

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ik zou uren kunnen besteden aan het doorbladeren van verlichtingscatalogi. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden om een ruimte als de woonkamer te verlichten zo breed dat het overweldigend kan zijn. Dit is het geval tenzij we ons hebben laten verleiden door een bepaalde neiging, zoals in mijn geval het geval is; de "bubbellampen" hebben me geobsedeerd.

Gedurende het afgelopen jaar hebben "bollampen" een leidende rol gespeeld in uitgeverijen. Ik hou vooral van de ontwerpen van glazen hangers, helder of gekleurd.Gerangschikt in een groep, brengen ze een verfijnde sfeer in de kamer, zoals u kunt zien in onze selectie van afbeeldingen.

De lampen bestaande uit vier, zes en zelfs twaalf hangende glazen kappen doen me denken aan die kroonluchters die de grote balzalen domineerden en domineerden. We zouden ze kunnen omschrijven als een hedendaagse versie ervan. Ze zijn als die fijne, maar visueel zijn ze lichter.

Glazen bollampen zijn tegenwoordig een trend. Door middel van verschillende redactionele artikelen hebben we kunnen verifiëren hoe deze kunnen worden aangepast aan ruimtes met verschillende stijlen In de afbeeldingen kunnen we rustieke, eigentijdse, klassieke kamers vinden en geen van hen botst.

De sleutel is om voor elke ruimte de juiste bollamp te vinden.Sommigen combineren bollen van dezelfde grootte in starre structuren, terwijl anderen spelen met verschillende formaten en lichtere structuren. Een metalen structuur geeft de lamp ernst, terwijl een ketting de lamp een meer industriële uitstraling geeft.

Zoals je misschien al hebt gemerkt, zijn de meest spectaculaire lampen de lampen die een groot aantal bollen combineren, tot wel 12! Het is echter mogelijk om lampen met een enkele bol te vinden. Deze hangen meestal aan een kabel en zijn vanwege hun eenvoud ideaal voor het decoreren van meer ontspannen en/of rustieke ruimtes.

Hou je van glazen bollampen om je woonkamerof woonkamer te decoreren?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: