Decoratie-ideeën

Minimalistisch appartement ingericht in totaal wit

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De minimalistische stijl zoekt altijd naar eenvoud en minimale expressie. Hoewel we in dit appartement veel van deze stijl kunnen zien, zijn er ook andere gemengde, zoals de penseelstreken in industriële stijl met de metalen stoelen of die van de Scandinavische stijl, met wit als hoofdrolspeler.

Dit appartement is ingericht in totaal wit, met weinig kleuraccenten in de kamers. Het is een idee dat zeer heldere en duidelijke omgevingen creëert, en dat ook handig is om de decoratie later gemakkelijk te veranderen. Deze lege ruimtes zijn zeer modern en ook trendy, dus ze blijken een grote inspiratiebron te zijn voor het inrichten van je huis.

Er zijn hoeken waar we wat kleur vinden, maar het zijn neutrale tinten, zoals grijs of hout, om de prominentie van wit niet door het hele huis te breken. Deze ruimtes hebben ideeën die stijlen combineren, zoals de rieten stoel of de industriële krukken met de rustieke houten tafel. Zo wordt een frissere en originelere stijl bereikt.

In de loungeruimte vinden we dezelfde pure, eenvoudige stijl vol witte kleuren. Het wordt gebroken door de mix van texturen en met een vleugje kleur, zoals de strepen van het tapijt of de natuurlijke plant om te versieren. De set blijft sober en elegant, en we kunnen op elk moment een vleugje kleur toevoegen.

In deze omgevingen voegen ze wat mengsels van patronen en texturen toe zodat de omgeving niet te saai wordt. Een integraal doel, zonder enige verandering, kan averechts werken. We vinden eenvoudige patronen zoals zwarte strepen, en ook het idee om schoolbordverf aan de muren toe te voegen.

Als we bij de patio van het huis komen veranderen de dingen volledig, en het is dat de natuur hier regeert. Houten of rieten meubels en veel planten om alles een groene tint te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: