Decoratie-ideeën

Ideeën om de Ikea Frosta-kruk te hacken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ikea's meubels zijn gemeengoed geworden in de decoratie van duizenden huizen, en daarom vinden we veel van de beroemdste meubels omgebouwd tot iets anders op een doe-het-zelf manier . Bij deze gelegenheid zien we de Frosta-kruk van Ikea, een klein meubelstuk dat veel kan toevoegen aan de inrichting van ons huis, een van die hulpstukken die zowel als tafel als stoel in elke hoek kan worden gebruikt .

Deze Ikea-hacks laten ons verschillende versies van de normale stoel zien. Ideeën om de stoelen te schilderen of er motieven op te stempelen, zodat we een uniek en ander meubelstuk hebben. Het zijn simpele ideeën die iedereen thuis kan doen.

Geometrische print

Als je een Scandinavische stijl in huis hebt, kun je de Frosta kruk zo verven, met pasteltinten en geometrische prints. Bovendien kunnen we de helft van de poten verven, aangezien het een zeer actuele trend is in deze stijl.

Geverfde Ikea kruk

We kunnen deze krukjes ook schilderen op de leukste manier, met tekeningen om er hele vrolijke krukjes van te maken. Van fruit tot karaktergezichten. Ideeën voor mensen met een artistieke hand.

Ikea krukje met haakwerk

Als weven jouw ding is, kun je ook dingen doen om de meubels thuis te renoveren. In dit geval hebben ze een aantal mooie gekleurde hoezen toegevoegd aan de krukken en ook hoezen voor de poten.Het is erg leuk entertainment voor degenen die graag breien en haken is in de mode, waardoor de houten krukken van Ikea een veel winterser en gezelliger vintage tintje krijgen.

Nieuwe meubels met de Frosta kruk

In dit geval hebben ze de Ikea-krukjes omgebouwd in iets totaal nieuws en anders. Aan de ene kant hebben ze een houten lamp gemaakt voor op het nachtkastje, en aan de andere kant hebben ze een plank gemaakt met verschillende Frosta krukken en wat touwen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: