Decoratie-ideeën

Versier het huis in zwart en grijs

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Dit huis heeft een sobere kleurkeuze en is gebaseerd op het gebruik van ruwe kleuren, donkergrijs en zwart. De zwarte en grijze combinatie combineert altijd, en het is dat beide het contrast met witte en ruwe tinten niet zo groot maken als wanneer we alleen de kleur zwart zouden gebruiken. Dit helpt ons om te spelen met verschillende tonen, patronen en texturen.

In dit appartement geven ze ons een les over hoe twee tonen te mixen zo sober, een moderne en verfijnde sfeer in Scandinavische stijl bereiken. De kleuraccenten zijn zeer schaars en verschijnen in kleine penseelstreken, met een plant, een stoel of houten meubelen.Zo worden we niet verzadigd met donkere tonen.

In de woonkamer vinden we deze mix van zwart en donkergrijs Dit maakt het contrast minder en alle tonen gaan gemakkelijker over in elkaar. Om het geheel meer gratie te geven, hebben ze verschillende texturen toegevoegd, met dekens van hout, katoen en bont, en ook patronen om alles interessanter en niet zo sober te maken.

In de keuken hebben ze echter de donkere kleuren opzij gezet om het wat licht te geven met wat witte tegels met een ietwat glanzende afwerking. Het hout is in lichte tinten en de deuren zijn wit. Omdat het een vrij open ruimte is, maakt deze verandering de ene ruimte gemakkelijk te onderscheiden van de andere.

In deze slaapkamer vinden we enkele grijze en blauwachtige tinten, afgezien van de zwartste kleur. In dit geval hebben ze gekozen voor serene kleuren, aangezien blauw een van de meest rustgevende kleuren is die er is. Omdat ze grote ramen hebben, kunnen ze het zich veroorloven om donkere kleuren op de muren te gebruiken, zoals dat diepe grijs.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: