Decoratie-ideeën

Appartement in boho-chique stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De boho chic stijl is een mix van de meest casual bohemian wereld en een moderne en chique stijl. Samen vinden we actuele ruimtes, met moderne en verfijnde accenten waarin een bepaalde hippie- of bohemian-sfeer hangt. Deze Boheemse penseelstreken komen voort uit stoffen met etnische prints, exotische meubels of details uit andere culturen die ons aanspreken op een nomadische levensstijl.

In deze kamer vinden we etnische prints op de dekens op de bank, en ook een hangmat om uit te rusten. Het is een element dat meer een exterieur is, maar dat ze hier wilden toevoegen om alles een veel meer nonchalante uitstraling te geven.Het eindresultaat is een zeer actuele en leuke boho-chique stijl, met ongewone mixen.

In de eetzaal vonden we meer ideeën om een boho chic en nonchalante touch aan ons huis te geven. Grote planten zijn een manier om het buitenleven en de natuur in huis te halen. Daarnaast hebben we een deken gevonden die ons doet denken aan de print in Mexicaanse stijl, heel kleurrijk, om het milieu meer plezier te geven. Hout in zijn meest natuurlijke staat is ook een goed idee.

In de keuken vinden we een eenvoudige ruimte, maar waar onverwachte elementen onze aandacht trekken, zoals een rieten stoel met een bontdeken en een geometrisch kussen met patroon. Dit is ongetwijfeld heel bohemien en een perfecte touch voor een plek die zo functioneel is als de keuken.

We hebben ook een slaapkamer gevonden metplanten, die natuurlijke en wilde toets, en etnische prints op dekens en kussens. Bovendien voegen ze warme kleuren toe om het een meer gastvrije stijl te geven. Textiel is erg belangrijk in deze boho-chique stijl, omdat het juist die exotische toets geeft.

De badkamer is een heel eenvoudige plek, in witte kleur. We zien echter die boho-accenten in de rieten kruk, de plant in een glazen pot of een opbergidee gemaakt met touw.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: