Decoratie-ideeën

Een klein appartement met een slaapkamer verborgen in de kast

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag reizen we naar Göteborg om de binnenkant van een "buitengewoon" appartement te ontdekken. Uitzonderlijk? Omdat? Je zult je afvragen. Wij geloven dat dit zo is voor zowel de architecturale details als voor de slaapkamer verborgen in een kast.

Waarschijnlijk is de verborgen slaapkamer het meest opvallende element van deze woning. Het bevindt zich in de woonkamer, in wat een kast lijkt te zijn. Het is een manier om wat privacy te bereiken, niet voor iemand tijdens het slapen, maar voor de kamer zelf. Door de slaapkamer te verbergen ziet de kamer er netter uit.

Order is essentieel in kleine en gedeelde ruimtes. Het hebben van de nodige opslagruimte is dan ook een van de grootste zorgen voor wie een klein appartement als dit van 50 m2 koopt. Hier is de bergruimte "opgeofferd" om de slaapkamer te verstoppen. Een interessante en intelligente optie?

Het gat voor de slaapkamer is gemaakt door de diepte van een van de kasten in de woonkamer te vergroten, hoe? Spelen met het trappenhuis. Zo hebben ze voorkomen dat ze ruimte uit de hoofdkamer moeten stelen om het bed te plaatsen, waardoor ze een ruime en comfortabele woonkamer hebben perfect voor het verzamelen van familie en vrienden.

Ook de woonkamer is licht en warm dankzij twee grote raampartijen alsook het gebruik van de kleur wit en natuurlijke materialen zoals hout en riet.Heb je de originele lijsten opgemerkt? En in het tijdschrift? De ruimte tussen beide kasten is gebruikt om hem te plaatsen. Er gaat geen ruimte verloren!

Hetzelfde gebeurt in de keuken, ingericht met witte kasten en roestvrijstalen apparaten Een kamer zo groot als de woonkamer, waardoor je kunt genieten van een comfortabele werkruimte en een ruime eethoek. De keuken heeft zelfs een kleine voorraadkast!

Vind je het leuk hoe de ruimte is gebruikt in dit huis met een verborgen slaapkamer?

Fontein- Ingang Makleri

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: