Interieur

Badkamers ingericht in donkere tinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als we het onlangs hadden over woonkamers in donkere tinten, hebben we vandaag enkele ideeën om te decoreren badkamers met zeer donkere tinten Het is net zo riskant en moeilijk, aangezien we moet contrasten en highlights aanbrengen zodat alles er niet uitziet als een waas van duisternis, maar het effect kan zo elegant zijn dat het een geweldig idee is.

In deze eerste badkamers gaan we grijze muren, die in het originele cement lijkt te zijn achtergelaten. Het is een idee dat perfect te combineren is met de industriële stijl, waar alle structurele elementen naar voren komen en er niet wordt gestreefd naar een overdreven decoratief effect, maar juist pijpen en hout in de meest natuurlijke staat.

In deze badkamer zien we een perfecte combinatie, waar ze de kleur zwart hebben gemengd met totaal elegante gouden accenten, en die ook voor wat licht en contrast zorgen. Zowel met behang met gouden accenten als met gouden elementen in de spiegel of de kranen. Het is zonder twijfel een manier om met donkere tinten een zeer chique en verfijnde toets aan onze badkamer te geven.

In deze badkamers vinden we enkele donkere tinten, en ook een volledig minimalistische omgeving Dit zijn kleuren die vaak in moderne omgevingen worden gebruikt om een vleugje verfijning te geven. Daarom zien we ze in deze stijl met zo weinig details. Bovendien is de ruimte op deze manier ruimtelijker, omdat de donkere tinten alles kleiner doen lijken.

Deze badkamers gebruiken donkere tinten, maar hebben een verfijnde toets en ze weten hoe ze zich moeten mengen met andere tinten. Lichte kleuren op de vloer zorgen al voor veel meer licht. Zoals je kunt zien, kunnen donkere kleuren ook bij bijna elke stijl worden gebruikt, aangezien de vintage-stijl dit ook accepteert. Je hoeft alleen maar een van deze geweldige vrijstaande badkuipen toe te voegen, zo cool en je krijgt het ideale effect.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: