Decoratie-ideeën

Versier woonkamers in donkere tinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De donkere tonen zijn een geweldig alternatief als het gaat om decoratie, en het is een keuze die moeilijk kan zijn omdat het veel licht wegneemt, maar in plaats daarvan hebben we gebieden verfijnde en soms mannelijke, bohemienachtige of zelfs gotische accenten. Deze kamers zijn gedurfd en anders, omdat ze donkere tinten gebruiken om te decoreren, een idee dat niet iedereen weet te gebruiken.

Het decoreren van een woonkamer met donkere tinten op de muren houdt in dat je weet hoe je kleuren contrasteert om wat licht te geven, en ook de tonen goed combineert met die donkere kleuren en krachtig.We kunnen niet met pastelkleuren gaan, omdat ze niet passen bij de tinten van de muren.

In deze woonkamer hebben ze gekozen voor blauwtinten om een geweldige decoratie te creëren. Hier zijn geen grote contrasten, maar een palet van blues die zo gemengd zijn dat niet alles hetzelfde lijkt. Het is iets moeilijks om te doen, alleen voor degenen die alle kleurencombinaties beheersen, maar het kan heel interessant zijn als we van een specifieke toon zoals blauw houden.

In deze woonkamer hebben ze echter gekozen voor bordeauxrode tinten In meubels en tapijten, om de koudere kleuren van de muren tegen te gaan met donkere grijstinten. Het zijn ideale tinten voor de winter en een van de modieuze kleuren, dus je kunt het toevoegen aan je ideeën voor een woonkamer in donkere tinten.

In deze klaslokalen hebben ze het idee van contrast gebruikt. Op de vloer hebben ze hout in lichte tinten toegevoegd, en ook wat textiel met ruwe kleuren. Het is een ideale toets om wat licht aan de omgeving te geven, als we niet van te donker houden.

In deze woonkamer vinden we ruimtes waar alleen grijzen zijn, maar waar ze erin geslaagd zijn om de kleurnoot te plaatsen met een bank in meer vrolijke tinten. Van levendig geel tot sereen groen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: