Interieur

Voorstellen om de eetkamer te versieren met gouden lampen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Industriële lampen zijn de afgelopen tien jaar de hoofdrolspelers geweest in tal van hoofdartikelen. De ontwerpen zijn een trend geworden en zijn gediversifieerd om aan verschillende eisen te voldoen. Vandaag de dag zijn de lampen die goudkleurig of met een bronzen afwerking zijn degenen die het meest opvallen.

Het is niet moeilijk om gouden lampen te vinden die elegante formele eetkamers decoreren. We houden vooral van die waarin zwart ook een hoofdrol speelt. We kunnen ze ook vinden in andere, meer informele en heldere, zoals u kunt zien in onze selectie van afbeeldingen.

Lampen met een metallic finish zijn op zich al opvallend. Een kenmerk dat we kunnen versterken als we ze op een zwarte achtergrond plaatsen. Dan krijgen ze een dramatisch profiel waar ik persoonlijk dol op ben. Dit kunnen we bereiken door de muren zwart te verven of door kunstwerken strategisch in deze kleur te plaatsen.

De muren zwart schilderen kan de omgeving erg donker maken. Zelfs als we alleen de hoofdmuur schilderen, zullen we ervoor moeten zorgen dat de kamer ruim is en veel natuurlijk / kunstlicht heeft. Anders heeft het de voorkeur om een helderdere kleur te kiezen, zoals wit, zodat de kamer niet kleiner lijkt.

De kleur wit is ideaal om meer ontspannen eetkamers te creëren. Het gebruik van deze kleur op de muren hoeft ons ook niet te doen afzien van het idee om de kleur zwart te gebruiken.Een tafel, stoelen of een schilderij, zoals we al zeiden, worden geweldige opties om een eetkamer in te richten met een gouden lamp als hoofdrolspeler.

Heb je de foto's goed bekeken? Als je het hebt gedaan, heb je waarschijnlijk gemerkt dat de meesten hebben gekozen voor een houten tafel als middelpunt van de set. Hout drukt warmte af en maakt ruimtes gastvrijer. Ook textiel; vandaar dat we op sommige plaatsen grote tapijten vinden.

Hou je van de eetzalen met gouden lampen die vandaag de sterren van onze pagina zijn?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: