Interieur

Details van hydraulische tegels in de badkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hydraulische vloertegels zijn een geweldig alternatief om de badkamer te decoreren. Deze decoratieve gepigmenteerde cementtegels creëren een vintage esthetiek op een eigentijdse manier. Esthetiek en originaliteit; dat is wat u kunt bereiken door ze te gebruiken zoals we vandaag voorstellen.

Tegenwoordig zijn er vloer- en wandtegels van verschillende materialen op de markt die de esthetiek van de originele hydraulische mozaïek overnemen. Een feit waardoor we ze zelfs kunnen gebruiken bij degenen die een kleiner budget eisen. We hoeven ook niet de hele badkamer te betegelen, het volstaat enkele details aan te brengen om opvallende resultaten te bereiken.

Hydraulische tegels geven ruimtes op een heel unieke manier leven. Zowel de motieven als de combinatie van kleuren die ze presenteren, geven originaliteit aan de badkamer. Een hele badkamer betegelen met deze redenen zal ertoe leiden dat we het milieu overbelasten; maar hetzelfde zal niet gebeuren als we ze gebruiken in kleine ruimtes

Vandaag gaan we de droom of de hoofdmuur niet betegelen met hydraulische tegels. Vandaag stellen we voor om meer subtiele motieven te creëren die een specifiek element versterken in de badkamer, en alle ogen op dat punt concentreren. Het kan de gootsteen, de douche of het bad zijn, het ontwerp van de badkamer bepa alt wat de beste optie is.

In de afbeeldingen die ik voor je heb geselecteerd, zie je verschillende manieren om deze trend toe te passen in je badkamer.Je zult zien dat hydraulische tegels meestal gecombineerd worden met andere keramische vloeren; maar er zijn ook badkamers waar we ze samen kunnen zien met materialen zoals beton, waar het warmte aan geeft.

Hydraulische mozaïeken verschijnen over het algemeen samen met andere gladde materialen en in neutrale kleuren, waartegen ze krachtig afsteken. Ik hou vooral van de mozaïektegels in de kleuren bruin, grijs en/of blauwachtig; hoewel je op de markt een grote variëteit kunt vinden.

Hou je van dit soort details met encaustic tegels?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: