Decoratie-ideeën

Versier het huis in zachte en grijze tinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De grijstinten werden nauwelijks gebruikt in decoratie omdat ze koud en zogenaamd saai waren. De Scandinavische stijl heeft ons er echter aan herinnerd hoe interessant het bereik van grijstinten kan zijn in zijn zachte tinten in omgevingen als deze. Dit appartement gebruikt zachte tinten, wat de ruimte een grote rust en elegantie geeft.

Bovendien zien we dat de ruimtes helemaal niet saai zijn, omdat ze witte en heldere tinten toevoegen, evenals warmere accenten met hout. Het is een heel eenvoudig idee dat iedereen thuis in de praktijk kan brengen.Je moet de muren grijs schilderen, de plafonds wit laten en eenvoudige meubels en bijpassend textiel kiezen, allemaal met weinig patronen.

In de centrale ruimte van dit huis zien we enkele ruimtes die het contrast gebruiken tussen de kalme en koude grijstint en de warme kleur van de parketvloeren. Het is de ideale mix zodat een huis in deze toon niet te koud lijkt in de winter, naast het toevoegen van goed textiel om het aan te kleden. Ze hebben het ook een beetje kleur gegeven met natuurlijke planten, een klassieker van de Scandinavische decoratie.

De slaapkamer is een totaal serene en eenvoudige plek, net als de rest van het huis. Het heeft goede verlichting en staat in open verbinding met de andere ruimtes door een zeer originele glazen wand, die kan worden afgedekt met een lichtgordijn voor privacy.Hier hebben ze ruwe tinten en verschillende grijstinten gebruikt om harmonie te vinden.

De keuken heeft nog zachtere tinten De stoelen hebben dezelfde tint als het hout, maar een veel lichter hout, wat de ruimte een leuke touch geeft. Daarnaast hebben ze een ronde witte tafel gebruikt, ideaal voor kleine ruimtes. De muren zijn in dit geval niet grijs geverfd omdat de keuken niet zoveel daglicht binnenkrijgt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: