Decoratie-ideeën

Ideeën om een ​​Minion-feestje te maken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vind je Minion leuk? Sommige echt grappige karakters waar alle kinderen dol op zijn, met hun gele kleur, hun blauwe broek en hun grote bril. Het zijn ongetwijfeld eigenaardige personages die de favorieten van veel kinderen zijn geworden, en daarom zien we enkele van dit soort ideeën om een Minion-feestje te maken.

Dit kinderfeestje is geïnspireerd op de Minions-personages, dus de overheersende kleuren zullen ongetwijfeld geel en blauw zijn. Je zou tafelkleden, borden, glazen, keukengerei en decoratieve details in deze kleuren moeten krijgen.Wat tegenwoordig ook niet mag ontbreken op een themafeest is een op het thema geïnspireerde sweet table, met Minions-vormige koekjes, taarten, printables om op de potjes te plakken en soortgelijke ideeën.

Aan de sweet table gaan we niet alleen ideeën opdoen met deze personages, maar er zal ook de taart zijn. Tegenwoordig kunnen we met fondant echt geweldige taarten maken, omdat we met de kleuring deze pasta de gewenste toon kunnen geven en deze vervolgens kunnen manipuleren alsof het plasticine is. Een geweldig idee om zulke indrukwekkende taarten te maken.

In deze Minion-feestjes hebben we ook enkele decoratieve ideeën gevonden die we erg leuk vonden en die we kunnen maken met gemakkelijk te vinden materialen. Ze hebben de voordeur versierd alsof het een Minion is, om de gasten te ontvangen, en dit kan met plastic of karton in deze kleuren, waarbij de ogen en het gezicht met karton zijn toegevoegd.Op dezelfde manier kunnen we, als we een groot en sterk karton hebben, een fotocall maken met een minion.

Op elk kinderfeestje dat de moeite waard is, mogen spelletjes niet ontbreken. Daarom hebben we met gerecyclede flessen geweldige ideeën gevonden. Van hoepelen tot bowlen. Je hoeft ze alleen maar te verven en indien nodig te verzwaren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: