Decoratie-ideeën

Minitegels om de keuken te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In keukens hebben we altijd de neiging om de tegel als een belangrijk onderdeel te kiezen, omdat deze tegels veel gemakkelijker schoon te maken zijn dan de muren, en ze worden ook een decoratief element voor de keukenmuren. In dit geval laten we je enkele ideeën zien met de minitegels, een geweldig idee om wat chique en modieuze tegels te hebben.

Deze tegels zijn een trend in veel keukens en zelfs in badkamers. Ze worden gekenmerkt doordat ze zo groot zijn als een muntstuk en doordat ze vele kleuren en afwerkingen hebben. In deze keukens vinden we bijvoorbeeld de eenvoudigste witte tegels tot andere die grijstinten mengen , ideaal voor een Scandinavische omgeving.

Deze tegels zijn gemakkelijk te vinden met glanzende afwerkingen Dit is een zeer interessante manier om licht toe te voegen aan een gesloten keuken, omdat de tegels licht reflecteren. Aan de andere kant geven we met parelmoer-, goud- of zilvertinten een veel elegantere en chiquere toets aan ons huis.

In deze keukens hebben de tegels een contrast met de achterkant zodat we veel meer van de ronde details hiervan kunnen zien. Het is een speelse manier om textuur toe te voegen zonder teveel kleur toe te voegen. Bovendien zijn geometrische patronen erg modieus als decoratie.

Er zijn ook geweldige ideeën met minitegels in felle kleuren. Deze tegels zijn er in homogene tinten zoals dat vrolijke geel, of in dezelfde kleur met verschillende tinten, om de vormen van de tegels te accentueren.Hoe het ook zij, we hebben altijd een kleurrijke optie bij de hand.

Er zijn ideeën die erg elegant zijn, zoals de donkere tinten. Een keuken in grijze of donkere tinten is altijd sober en elegant. In deze gevallen zien we de tegels in donkere kleuren en met een matte afwerking, wat het nog meer soberheid geeft.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: