Decoratie-ideeën

Richt een kantoor in industriële stijl in

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De industriële stijl gebruikt elementen uit het tijdperk van de industriële revolutie en ha alt er inspiratie uit om vintage decoraties met bepaalde mannelijke allures te creëren. Metaal, verouderd leer, bakstenen en pijpen maken deel uit van deze trend. Ontdek hoe je een thuiskantoor in industriële stijl inricht.

Deze industriële stijlis perfect voor het werkgebied, omdat het precies begon in werkruimtes. Zo kun je lockers kopen om de papieren in op te bergen, of oude metalen classifiers. Er zijn veel geweldige ideeën om kantoren als deze in te richten, met stoelen met metalen poten of bakstenen muren.In een branche krijgt alles de uitstraling van een kantoor.

Opslag in industriële kantoren

In deze industriële kantoren vinden we veel ideeën voor opslag Planken gemaakt van buizen zijn al een klassieker in de industriële wereld, dus mis de kans niet om ze toe te voegen aan dit gebied en het huis. Als het bureau erin zit, zoals dat originele meubel, nog beter. Daarnaast zijn er geweldige ideeën zoals metalen lockers, die in de branche, om je spullen in op te bergen.

bureaus in industriële stijl

In deze kantoren vinden we ook bureaus met industriële accenten Ze zijn vintage, vaak met verouderd hout en ook met metalen poten.Ook hout en donkere tinten zijn kenmerkend voor deze decoratieve stijl. We kunnen het een beetje verzachten met wat knusse en zachte planten of textiel.

Kantoor in mannelijke industriële stijl

In dit kantoor in industriële stijl vinden we een mannelijke stijl met donkere kleuren. Tinten zoals donkergrijs of donkerbruin worden veel gebruikt in deze ruimtes. Bovendien hebben deze kantoren een onmiskenbare mannelijke touch. Je kunt bruinleren stoelen, grijstinten op de muren en vintage houten meubels in de donkerste tint toevoegen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: