Decoratie-ideeën

Landhuis met vintage accenten in Frankrijk

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag gaan we een geweldig landelijk huis ontdekken waarin we een geweldige mix van stijlen vinden, met vintage en moderne accenten gemengd. Ongetwijfeld bereiken ze een eclectische mix waarin we veel verschillende ideeën voor decoratie vinden. Van het recyclen van oude meubels tot het gebruiken van originele stukken en het maken van leuke mixen.

In dit huis hebben ze een zekere landelijke charme behouden, met dingen die ons eraan herinneren dat dit huis op het platteland ligt, maar tegelijkertijd hebben ze moderne en andere vintage ideeën om er een heel bijzondere ruimte van te maken.Dit is een manier om stijlen in een landelijk huis te mixen, zodat het actueel en fris is.

In dit huis vinden we enkele zeer originele eetkamers, waarin we twee versies zien. beiden gebruiken ovale tafels en hebben ook moderne stoelen, en voegen aan alles een behang toe dat is geïnspireerd op het bos en enkele gordijnen in bruine tinten, zoals herfstbladeren.

De slaapkamers in dit landhuis zijn behoorlijk modern. In een daarvan vinden we sobere tinten zoals grijs, met een stoel in een origineel ontwerp en met de open haard die nog bewaard is gebleven. Het bed heeft een zekere rustieke toets in hout, hoewel het textiel modern is. Aan de andere kant hebben we een kamer waarin ze een klassiek en bloemenbehang hebben gekozen om het een landhuislook te geven.

De buitenruimtes zijn erg interessant en mogen niet ontbreken in een landelijke woning. Deze huizen zijn sterk verbonden met het exterieur en met het platteland, daarom vinden we ruimtes met geweldige natuurgebieden. Overal planten, houten meubels en veel potten om met de natuur te werken.

We hebben een groot terras gevonden om meubels te vinden met een moderne uitstraling maar een landelijke en vintage omgeving. Een idee om er een veel frissere draai aan te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: