Decoratie-ideeën

Kinderkamers met bakstenen muren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We hebben bakstenen muren gezien in rustieke ruimtes, in industriële huizen, in typische lofts, maar nooit in kinderruimtes, en toch zijn ze een geweldig idee. Deze bakstenen muren geven de kamers een andere uitstraling en laten ons genieten van getextureerde muren. Natuurlijk zullen we het moeten doen zonder details zoals vinyl, aangezien dit soort muren dat niet toelaten.

In deze kinderkamers vinden we blootgestelde bakstenen muren, soms geverfd en soms in hun meest natuurlijke toon. Het is een goed idee als we een rustieke en authentieke toets willen geven aan kinderkamers, die soms te zacht zijn.

Bakstenen muren in kleurrijke kamers

In deze kinderkamers vinden we bakstenen muren, en ondanks de ruwe en rustieke toets verliezen ze hun speelse en kinderlijke toets niet. Bovendien hebben ze veel kleur aan alles toegevoegd, om het veel meer plezier te geven, met bedden in kleuren zoals geel en met textiel vol prints.

Witte bakstenen muren

Deze muren lijken misschien te rustiek, en de oranje kleur komt misschien niet overeen met de decoratie die we in gedachten hadden. Maar het mooie is dat we ze kunnen schilderen in de kleur die we willen en dat ze die karakteristieke textuur behouden, zoals deze wit geverfde muren. een idee dat de kamer veel helderder maakt.

Grijze bakstenen muren

Er zijn ook gedurfde moeders die deze muren in sterke kleuren schilderen. Het mooie van deze kleuren is dat het textiel en details in lichte kleuren veel meer opvallen, zoals je kunt zien in deze prachtige kinderkamers.

Natuurlijke bakstenen muren

Sommige mensen kiezen ervoor om de bakstenen muren te laten zoals ze zijn, in die oranje toon en met het cement dat tussen de stenen zichtbaar is. Het is veel rustieker, maar het kan ook interessant zijn om een wit bed te accentueren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: