Decoratie-ideeën

De Belgische stijl als het gaat om het inrichten van het huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je de decoratieve stijl van je huis beu bent en op zoek bent naar iets nieuws en modieus, mis dan de Belgische stijl niet. Dit is een decoratieve trend die succes heeft gehad in de afgelopen maanden en dat combineert elegantie met natuurlijkheid. Dan zal ik je een reeks sleutels geven zodat je deze stijl kunt gebruiken bij het inrichten van je huis.

Het belangrijkste kenmerk van de Belgische stijl bestaat uit het perfect combineren van klassieke elementen met andere veel modernere en actuelere. Zoek daarom naar natuurlijkheid, maar zonder dat vleugje elegantie te verliezen dat zo belangrijk is in decoratie.

Omdat het een stijl is die door het hele huis een natuurlijk tintje zoekt, is hout een materiaal dat aanwezig is in de decoratie. Daarom overheersen de houten meubels samen met de houten balken aan het plafond maar dan met een matte afwerking en zonder enige glans. De Belgische stijl zoekt vooral een rustieke en klassieke toets, dus het gebruikte materiaal mag geen glans hebben.

Wat betreft textiel, linnen is de belangrijkste stof van de Belgische stijl. Het is een natuurlijke stof die, ondanks dat het veel wordt gebruikt in rustieke decoraties, een heel elegante touch geeft.Je kunt het gebruiken voor gordijnen zodat licht van buiten zonder problemen naar binnen kan of om stoelen of fauteuils mee te bekleden.

De Belgische stijl is perfect voor het decoreren van het huis in de herfst- en wintermaanden denk dus niet twee keer na en gebruik dit soort decoratie om je het hele huis. Vergeet niet dat je een evenwicht moet vinden tussen rustiek en modern en op deze manier je huis een klassieke en elegante sfeer moet geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: