Decoratie-ideeën

Jeugdrecreatieruimte met speelplekken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We wilden allemaal een hoekje of zelfs een hele kamer voor onze vrijetijdsmomenten Leuke ruimtes om plezier te hebben en de dagelijkse verantwoordelijkheden te vergeten. Als je een kamer hebt met niets, kun je zo'n plek inrichten, hoewel we aannemen dat het niet zo spectaculair zal zijn als deze puber-vrijetijdsruimte waarin er van een biljart tot een bar, een bioscoop en een skatepark is .

We snakken zeker naar adem als we deze kamer alleen voor ontspanning zien en we stellen ons voor dat het deel uitmaakt van een groot huis of een landhuis.De overgrote meerderheid van ons zou hiervoor maar een klein gebied kunnen hebben, en in geen geval zou een heel skatepark erin passen om te sporten.

Als je deze vrijetijdskamer ziet, ontbreekt er niets. Het heeft volledig gedifferentieerde ruimtes. Er is een bargedeelte met een balie en stoelen, en ernaast staat een pooltafel, dus het ziet eruit als een echte pub. Gescheiden door kolommen en tapijten, hebben we nog een ruimte met een bokszak om te sporten en een enorme poef om uit te rusten.

In deze kamer is ook een soort bioscoopzaal met een groot scherm, banken en poefs om te kunnen zien wat we willen. En direct ernaast is er een enorme ontspanningsruimte om te liggen en te rusten. In elk gebied vinden we verschillende elementen, of het nu kleuren of patronen zijn, zodat ze allemaal gedifferentieerd zijn, zelfs als het een open ruimte is.

De jongeren die deze recreatieruimte gebruiken, moeten van skateboarden houden, want ze hebben ook een ruimte waar ze hun boards kunnen ophangen. Het is een zeer complete en dynamische ruimte, ontworpen voor jeugdige smaken.

Een van de meest verbazingwekkende dingen in deze kamer is de schaatsbaan. Een ruimte om van de tafels te genieten en die ook geweldige graffiti op de muren heeft om het nog realistischer te maken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: