Interieur

Like Collection van Kibuc voor de woonkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Kibuc is een decoratiebedrijf dat ons moderne en trendy ideeën brengt om ons huis te decoreren. In dit geval gaan we stoppen bij zijn nieuwe Like-collectie om de woonkamer te versieren. Frisse en actuele ideeën om banken, opbergmeubels en vele andere ideeën toe te voegen.

De stijlen van woonkamers zijn gevarieerd, en over het algemeen kunnen we moderne ideeën vinden, met vintage, minimalistische of Scandinavische accenten. De tinten hebben ook een grote verscheidenheid om uit te kiezen, van zachtere pastelkleuren tot intensere, met meubels variërend van wit tot blauw of houttinten.

In deze kamers vinden we zeer interessante opbergideeën. Het meubel voor de tv heeft een eenvoudige stijl, met meerdere lades om dingen in op te bergen en met losse modules Bovendien past dit meubel bij andere meubelen, zoals de salontafel in de eetkamer .

In sommige salons wilden ze kleurrijke ideeën toevoegen. Als je meubels zachte tinten hebben, met een lichte houttint en witte kleuren, geef ons dan ideeën om kleur aan de bank toe te voegen, met een tapijt in intense tinten of door de muren te schilderen.

Deze woonkamer heeft enkele roze tinten die perfect combineren met de prachtige meubels van Kibuc. Een eenvoudig tv-meubel met modulaire planken aan de muren, twee verschillende salontafels, om een van die originele mixen te maken.We hebben ook een eenvoudige en praktische eettafel, met witte stoelen die perfect passen bij de lichte houttint van het meubilair. Het resultaat is ongetwijfeld verbluffend, een originele en jonge kamer.

Er zijn veel praktische opbergideeën die we hebben in de Kibuc Like-collectie. Meubels in mid-century stijl en originele lades die op elkaar lijken te staan in verschillende maten en kleuren. Voor de klassiekers zijn er eenvoudige ideeën, met meubels met basislijnen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: