Decoratie-ideeën

Planken voor foto's en boeken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In deze huizen hebben ze besloten om de nieuwe planken te creëren die een trend zijn om de hoeken van het huis te kunnen versieren. Het zijn zeer dunne planken voor schilderijen en boeken, die bijna geen ruimte innemen en ons in staat stellen al deze elementen te ondersteunen zodat ze er op hun best uitzien. Het is een andere opbergmogelijkheid met eenvoudige en minimalistische planken.

Deze trend komt uit de Scandinavische wereld, waar natuurlijkheid wordt gezocht in alle aspecten. Simpele meubels maar die mooi zijn en hun functie vervullen, precies zoals deze geweldige planken.Het zijn hele dunne stukjes die passen op een schilderij of de dikte van een boek, en die dienen om dit soort elementen bloot te leggen.

In deze woonkamers hebben ze dit idee gekozen om leven te geven aan de muren Het is een manier om wat details toe te voegen die we leuk vinden zonder dat de planken te verzadigd lijken of in beslag worden genomen te veel ruimte. We kunnen ze dus op een lage hoogte zetten. Het is een van de meest actuele manieren om foto's te plaatsen zonder gaten in de muren te hoeven boren. En dus kunnen we ze veranderen wanneer we maar willen, zonder nog meer gaten te maken.

In deze ruimtes zien we hoe de Noordse stijl het meest geschikt is voor dit soort planken, die bijna geen versieringen hebben, het is een eenvoudige plank die bijna onopgemerkt blijft. Een heel eenvoudig ontwerp dat zich aanpast aan alle soorten ruimtes en smaken. In dit geval hebben ze ze zelfs zo wit geverfd als de muren, want zo worden de schilderijen de hoofdrolspelers en v alt de boekenplank nauwelijks op.

Op deze planken plaatsen we niet alleen foto's. Ze zijn ook een geweldig idee voor om boeken te steunen, zodat we hun omslag kunnen zien, waardoor het veel aantrekkelijker wordt. Het is een geweldig idee voor kinderkamers, want als je de omslag ziet, gaan kinderen de boeken meer lezen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: