Decoratie-ideeën

Een minimalistisch huis met houten meubels

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De natuurlijke omgeving van het huis waarvan het interieur dat we vandaag ontdekten overweldigend is; het is omgeven door hectare Fins bos. Naast de opvallende ligging heeft het door zijn eenvoud ook een opvallend interieur. Een duidelijk voorbeeld dat soms "less is more".

Het interieur van dit huis voldoet aan de voorschriften van de Scandinavische stijl Het heeft grote ramen en lichte kleuren overheersen; redenen waarom het erg helder is. Daarnaast hebben de ruimtes een grote amplitude; sensatie die de afwezigheid van meubels bevordert die vervangbaar zouden kunnen zijn.

De witte muren en lichte houten vloeren creëren een basis waarop het heel gemakkelijk zou zijn om verschillende kleurtonen aan te brengen. In dit door de architect Teemu Moose Pond ontworpen huis is echter gekozen voor een neutrale esthetiek waarin de houten meubels de hoofdrol spelen.

Woodnotes heeft meegewerkt aan de inrichting van het huis; vandaar de hoofdrol die de houten meubelen van het Finse meubelbedrijf op elk van de foto's speelde. Meubels in verschillende tinten die warmte brengen in ruimtes die anders door hun grote formaat koud zouden kunnen zijn.

Om warme ruimtes te creëren Ook textiel draagt bij, zowel de gestreepte vloerkleden als het beddengoed met geometrische print in de slaapkamer.Andere elementen om te benadrukken zijn de rieten manden, die helpen bij het organiseren van kleine accessoires in de kleedruimte. Wie wil er nou niet zo'n ruimte in huis?

Rekening houdend met de ligging lijkt het niet moeilijk om dit minimalistische huis een natuurlijke toets te geven. Zowel in de eetkamer als in de slaapkamer vinden we kleine glazen vazen metwilde planten. Een simpele manier om tafels en planken op te fleuren, vind je ook niet?

Vind je de stijl van dit minimalistische huis mooi? Wat vind jij van de houten meubels van Woodnotes?

Afbeeldingen - Asun

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: