Decoratie-ideeën

Lichtslingers om de slaapkamer te verlichten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag gaan we je een leuk idee geven om delen van de slaapkamer op de meest originele manier te verlichten, met lichtslingers. Nu de dagen korter worden en we verlichtingsideeën voor in huis moeten bedenken, dus hier hebben we er een die aan veel ruimtes kan worden aangepast, want slingers zijn erg veelzijdig, ze bieden een sereen licht en we kunnen ze op veel sites.

De slingers van lichten zijn een geweldig alternatief als het gaat om het verlichten van ruimtes, vooral omdat het zeer decoratieve stukken zijn die een vleugje zorgeloosheid en romantiek toevoegen aan de slaapkamer.In dit geval zullen we enkele manieren zien om ze te plaatsen, van ze gebruiken om foto's te plaatsen tot het versieren van het hoofdeinde van het bed om het meer uitstraling te geven.

Lichtslingers voor een origineel hoofdeinde

Deze slingers kunnen het beste worden accessoire voor je hoofdeinde Je kunt ze gebruiken om het een nieuw perspectief, een romantische of zelfs grappige toets te geven. In dit geval hebben ze een wereldkaart ingelijst die ze in plaats van het hoofdeinde hebben geplaatst, en ze hebben ook de slingers gebruikt om de vorm van een huis te maken, waardoor een hoofdeinde is gemaakt van dit eenvoudige element.

Lichtslingers met takken

Je kunt beide mixen, want takken en guirlandes zijn trending elementen in decoraties. Vooral als we het hebben over de Noordse stijl, waar natuurlijkheid en eenvoud de boventoon voeren.Door de guirlande te mixen met een takje krijg je een dromerige en speelse toets in de kamer.

Lichtsnoeren om foto's op te hangen

Dit idee is heel origineel, omdat we een ruimte hebben om de foto's te markeren die we het leukst vinden en die ook verlicht is. Om ongelukken te voorkomen, moet je altijd ledlampen gebruiken, die geen warmte produceren.

Maak berichten met lichtslingers

Er zijn ook ideeën zoals het maken van berichten met de slingers. Het is iets moeilijker, maar er is niets dat we niet kunnen doen met een doe-het-zelf-tutorial, en we zullen de slingers in berichten veranderen.

Verlicht het hoofdeinde met lampjes

Deze hoofdeinden zijn ook verlicht met guirlandes. Maar in dit geval met veel van hen, om een cascade-effect te creëren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: