Decoratie-ideeën

Versier in wit en goud met Zara Home

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We blijven de nieuwe Zara Home herfstcollecties En hoewel we in de herfst de neiging hebben om te kiezen voor donkere tinten, lijkt het erop dat Zara het tegenovergestelde zoekt, dat we heldere en vrolijke ruimtes. Daarom vinden we deze ideeën in wit en goud terug in zijn Pure White-collectie. De wit-gouden set is erg elegant, dus het is altijd een goede keuze.

Deze combinatie is heel klassiek, en goud voegt een chique en verfijnde toets toe aan alle details die we aan de kamer toevoegen. Aarzel dus niet om deze details in textiel en accessoires voor in huis te krijgen met witte en gouden accenten als je wilt dat elegantie dit najaar alles overspoelt.

Wit en goud bedtextiel

De bedtextiel zijn al een klassieker in de collecties van de firma Zara Home en daarom kunnen we veel ideeën vinden. In deze editie zien we wit textiel met wat gouden accenten, met patronen variërend van strepen tot koraal. Daarnaast mixen ze bij Zara Home ook texturen, en daarom zijn er kussens met fluweel, de stof van het jaar.

Wit en goud eetkamer

In deze eetkamer vinden we enkele geweldige ideeën om de tafels te versieren Je hebt van textiel in grote tafelkleden, placemats of tafellopers, tot serviesgoed en details, zoals vazen en middelpunten voor de tafel. Allemaal met tinten als wit en goud, en met transparant glas.Geweldige ideeën om elke tafel uniek en speciaal te maken.

Accessoires in wit en goud

In deze collecties vinden we altijd een groep accessoires om verschillende delen van het huis mee te decoreren. Je hebt een mooie collectie glazen die perfect zijn voor de aankomende kerstfeesten. Ook kleine details voor de badkamer, met zeer elegante accessoires zoals zeepbakjes.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: