Interieur

Verschillende manieren om pannen in de keuken te ordenen en op te hangen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We hebben verschillende manieren om de pannen te ordenen in de keuken. Er zijn er die ze in de lades van de potten bewaren en er zijn er die, vanwege gebrek aan ruimte hierin, esthetiek of functionaliteit, ze ophangen en bloot laten. Ze ophangen op het eiland is misschien wel het meest klassieke voorstel, maar niet het enige.

We hebben allemaal wel eens een keuken gezien waar de pannen boven het eiland hangen of de vuren. Hiervoor worden gewoonlijk eenvoudige metalen staven met roestvrijstalen haken gebruikt, zoals die door slagers worden gebruikt.Tegenwoordig nodigen trends ons echter ook uit om met andere soorten arrangementen en steunen te spelen.

Wegens gebrek aan kastruimte of functionaliteit; dat is de reden waarom in veel huizen de pannen in de keuken hangen. Sommige mensen hebben deze keukengerei het liefst bij de hand, naast het werkblad, zodat ze tijdens het koken niet hoeven te bukken en de lage kasten in de keuken moeten doorzoeken.

Sommige staven op het fornuis stellen ons in staat om de pannen bij de hand te houden, maar het is misschien niet het meest praktische alternatief. Pannen kunnen tijdens het koken in de weg zitten, maar ook vuil worden tijdens het koken. Daarom geloven we dat het de beste optie is om ze "uit de buurt" van de kachel te houden.

We kunnen de tralies installeren op een muur die we leeg hebben; Het kan een goede manier zijn om het esthetisch aantrekkelijker te maken. We kunnen roestvrijstalen staven gebruiken of andere, meer opvallende afwerkingen gebruiken als we de aandacht willen vestigen op dit element.

Een ander soortgelijk alternatief maar veel opvallender is de pannen aan het plafond hangen Hoe? met wat touwen en wat haken, zoals je kunt zien op de omslagafbeelding. Het is een heel origineel idee, net als het gebruik van een element dat zo modieus is als een ladder om het te doen.

En laten we de geperforeerde metalen panelen niet vergeten. Deze zijn erg praktisch als opbergers in veel kamers; ook in de keuken. Ze stellen ons in staat om naast pannen ook andere gebruiksvoorwerpen op een eenvoudige manier te ordenen. Vind je dit idee leuk? Welke trekt jouw aandacht het meest?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: