Interieur

Ideeën om de babykamer geel te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Geel is een kleur die veel licht brengt. Een opvallende en stimulerende kleur die vaak wordt gebruikt om kinderkamers te decoreren. Het wordt echter gedaan zonder de sterkste tonen te misbruiken om een evenwichtige en geschikte ruimte te creëren voor de kleintjes om te rusten.

Geel heeft veel leven en verspreidt vreugde. Het is een ideale kleur om activiteit en creativiteit bij kinderen te stimuleren. We kunnen hem op verschillende manieren toepassen in de kinderkamer, wedden op meubels, accessoires en/of textiel in deze kleur.Wil je enkele voorbeelden zien? We zullen het je laten zien.

Geel kan de hoofdpersoon van een slaapkamer worden, ook al is het niet de overheersende kleur. De meest intense tinten van deze kleur, aangebracht opkleine accessoires zoals lampen, prints of kussens, zijn krachtige blikvangers in neutrale slaapkamers met een witte basis.

Gebruikt in kleine hoeveelheden en gecombineerd met wit, worden serene ruimtes bereikt, perfect voor zowel jongens als meisjes. Blauw, grijs, zwart of fuchsia zijn andere kleuren waarvan de combinatie met geel niemand onverschillig laat. Ze zijn niet voor niets het populairst in kinderkamers!


Als we een rustigere omgeving willen, is wedden op kleine gele accessoires het beste alternatief. We kunnen ook spelen met geel op de muren, een behang kiezen met geometrische motieven of halve muren schilderen.Wit en lichtgrijs worden perfecte metgezellen.

Als we geel de overheersende kleur willen maken, is de ideale manier om dit te bereiken door te wedden op textiel: gordijnen, vloerkleden, beddengoed Het is een omkeerbare weddenschap. Risicovoller is het decoreren van de slaapkamer met gele meubels, ze kunnen moe worden. Om dit te voorkomen, zet u in op een enkel meubelstuk en geeft u het alle aandacht.

Hou je van geel om de babykamer te versieren? Voor welke optie van hoeveel we u laten zien, zou u kiezen? Het eerste, derde en vierde voorstel hebben persoonlijk mijn aandacht getrokken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: