Decoratie-ideeën

Surfplanken om de muren van je huis te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!


De keuze van meubels, accessoires en kleuren waarmee we ons huis aankleden, weerspiegelt onze persoonlijkheid. Aan de hand van de volgende huizen kunnen we zien dat er een surfliefhebber in woont. Ze liggen misschien niet op het strand, maar ze brengen ons erheen met surfplanken als ander decoratief accessoire.

Zelfs als we geen surfliefhebbers zijn, kunnen we de decoratieve kracht van de planken in de volgende huizen gaan waarderen. We hebben ze in de hal, de woonkamer, de keuken of de slaapkamer gevonden, als kunstwerk uitgestald en we vonden ze leuk.Vind je ze leuk?

Als je een passie hebt voor surfen, waarom laat je die dan niet terugkomen in je huis? Een niet meer gebruikte surfplank kan dat onderscheidende element worden waarmee je deze of gene kamer karakter geeft. Alsof het een sculptuur of een schilderij is, zal het over uw smaak en passies spreken met degenen die u bezoeken.

Waar plaatsen we de surfplank? Zoals je op de afbeeldingen kunt zien is er geen ruimte waarin een surfplank geen plaats heeft. De hal, de woonkamer of de slaapkamer lijken de meest populaire plekken als we het hebben over het interieur van ons huis. Maar ze worden ook veel gebruikt in veranda's en terrassen Gisteren zagen we het naast de voordeur staan tijdens de tour waar we mee bezig waren, weet je nog?

Leunend of hangend aan de muur; We kunnen de surfplanken op verschillende manieren presenteren.Op een drukke plek zal het voor ons comfortabeler zijn om ze aan de muur te hangen, ze zullen minder in de weg zitten. Als de plafonds hoog zijn, kunnen we het verticaal doen om dat kenmerk te versterken. Als we een grote lege ruimte willen vullen, doen we dat horizontaal.

Het hangt af van het kleurcontrast tussen de muur en de surfplank dat deze laatste meer of minder opv alt. Neutrale kleuren zorgen ervoor dat hij gemakkelijk in een groter aantal omgevingen past, maar meer opvallende kleuren zoals mosterd of aquamarijn geven hem een leukere en jeugdigere uitstraling.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: