Decoratie-ideeën

Zara Home en Pure White, de helderste collectie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je houdt van de mode van totaal wit, zul je zeker dol zijn op deze nieuwe collectie van Zara Home vol wit. Ze hebben heldere ruimtes gecreëerd om de duisternis van de herfst tegen te gaan, dus we denken dat het een geweldig idee is voor elk huis. Wit is immers een basistint die nooit uit de mode raakt.

Een van de grote voordelen van witte kleur toevoegen in het hele huis is dat het veel meer licht brengt. En een ander groot voordeel is dat we op elk moment kleur aan deze toon kunnen toevoegen, en alle tonen zullen worden gecombineerd.Dus als je een kleur wilt toevoegen die je leuk vindt, kun je dat doen wanneer je maar wilt. Het is een ideale decoratie als basis voor elk huis.

Lege slaapkamers

Bij Zara Home hebben ze altijd ideeën om slaapkamers in te richten, en ook in deze collectie. Textiel dat wit als hoofdtoon gebruikt. We kunnen een totaal wit gebruiken, met verschillende stoffen en details die textuur aan het bed toevoegen. Ze hebben ook gedacht aan zachte tinten zoals lichtgrijs en bloemenprints, die in veel van hun collecties de hoofdrol lijken te spelen.

Puur witte eetkamer

In de eetkamer hebben we een soortgelijk idee.Ruimtes met witte tafelkleden en nauwelijks details in andere tinten. Zo creëren we een elegante sfeer, bijna bevroren in de tijd, met een kleur die we associëren met de puurheid van sneeuw in de winter. Van de kroonluchters tot het servies en bestek, alles is helemaal wit. Een zeer lichtgevende en verfijnde tafel. Je kunt ook glazen serviesgoed toevoegen, dat vloekt niet met het wit.

Zara Home badkamers in wit

In deze Zara Home-collecties vinden we altijd ideeën voor verschillende kamers in huis, zoals de badkamer. In deze collectie gaan ze voor de klassieker, met witte handdoeken met simpele grijze biesjes.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: