Decoratie-ideeën

Intense kleurschakeringen in een huis op Ibiza

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In deze tijd waarin kleuren donkerder worden, wordt het het meest gewaardeerd om kleurrijke interieurs te ontdekken zoals die in dit huis op Ibiza Verfrissende interieurs die ons terugbrengen naar de zomer en nodig ons uit om te glimlachen. Wie zou daar en nu een paar dagen vakantie kunnen doorbrengen, toch?

Hun eigenaren waren ook op zoek naar een woning om de vakantie door te brengen. Na het transformeren van het huis, het verwijderen van deuren om een betere verdeling te krijgen en het toevoegen van elementen die het karakter versterken, kwamen ze uiteindelijk op het eiland terecht.Enno mist ons gegeven de frisheid die het afgeeft

Roze, gele, groene tinten intense tinten transformeren elk van de ruimtes. Deze kleurnuances zouden echter niet zo opvallend zijn als de basis niet wit was. Ze vullen elkaar perfect aan en creëren heldere, vrolijke en dynamische ruimtes.

Kleine meubels en accessoires zijn verantwoordelijk voor het brengen van kleur in dit huis op Ibiza. De set stoelen rond de witte tafel, de gehaakte sprei op het bed of de groep flessen die we vinden in de eetkamer buiten zijn slechts enkele voorbeelden van hoe we ons huis kunnen vullen met kleur.

Niet alles is kleur in dit huis, er zijn veel andere interessante elementen om te benadrukken. Bijvoorbeeld? De structurele details van Arabische inspiratie, de balken zowel binnen als buiten en het textiel.Elementen die worden gecombineerd om tegelijkertijd een eclectische maar evenwichtige set te creëren.

De buitenkant is niet minder opvallend dan de binnenkant. Het huis heeft een grote buitenruimte met tuin en zwembad die toegankelijk is via een houten poort. Naast haar zien we een grote cactus en een surfplank. De buitenruimte wordt gecompleteerd met een praktische overdekte eetkamer waar u kunt genieten van familiema altijden en andere momenten van ontspanning.

Vind je dit huis op Ibiza leuk?

Lettertype - Nieuwe stijl

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: