Decoratie-ideeën

Verborgen lichten om ruimtes te verlichten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ontdek een totaal nieuwe en originele manier om verlichting toe te voegen aan je huis. Verborgen lampen zijn een leuke manier om je huis te verlichten, zonder je lampen of gloeilampen te laten zien. Het licht bereikt ons gewoon, en overdag zien we niet waar deze lampen of lichten zijn, dus ze zijn een element dat de decoratie niet onderbreekt.

Dit idee van de verborgen lichten in huis is vrij modern. In werkelijkheid zien we ruimtes met minimalistische accenten, waar de minimale expressie wordt gezocht, en om deze reden zijn de lichten verborgen.Overdag zijn alleen de pure lijnen en het meubilair de hoofdrolspelers in deze woningen. En we kunnen dit soort lampen ook bijna overal neerzetten.

Het ontwerp van deze lampen ziet er geweldig uit in elk huis, hoewel het van tevoren moet worden gedaan, omdat we anders werk nodig hebben om de lampen op deze manier in de structurele elementen te kunnen plaatsen. Als je de trap wilt verlichten 's nachts op een originele manier, dan zijn deze lampen geweldig, door ze aan de zijkanten of zelfs eronder te plaatsen.

Er zijn ook lichten die kunnen worden verwerkt in kasten Hoe vaak zien we de kleren die we hebben niet omdat in de kast alles donkerder lijkt. Met deze lampen kunnen we elk hoekje van de kast verlichten om alles wat we hebben goed te kunnen zien.Ze kunnen in de hoeken en bovenop worden geplaatst om alle beschikbare ruimtes en kleding te zien. Het is veel meer gepersonaliseerde en originele verlichting dan de centrale lampen die slechts een deel van de kledingkast verlichten.

Deze lampen zijn ook erg populair voor de badkamer. Ze geven ons een heel interessant tintje in dit deel van het huis. En we kunnen ze op de muren of op de bodem plaatsen. Het nadeel is dat ze moeilijker te vervangen zijn dan een gewone gloeilamp.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: