Decoratie-ideeën

Trucs om het meeste uit je opslagruimte te halen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het is mogelijk dat wanneer je na het winkelen thuiskomt uit de winkel, je je realiseert dat je geen opslagruimte in huis hebt. Of misschien heb je dat niet. Ik weet niet goed genoeg hoe ik er gebruik van moet maken om alles op orde te hebben. Misschien ben jij een van de mensen die, als je thuiskomt met ontbijtgranen of droogvoer, het in je tas laat of misschien in luchtdichte bakjes doet, het verschil is opmerkelijk qua volgorde.

Pakketten openen, behalve dat ze alles kunnen breken en laten vallen, zien er rommelig uit en als ze slecht gesloten zijn, kunnen er ongewenste bezoekers in je huis zijn die je eten willen eten als je het niet beseft .Dit zijn slechts enkele gevolgen van het achterlaten van pakketten in je kasten, in plaats van ze over te hevelen naar luchtdichte containers.

Het is niet nodig om veel ruimte in je voorraadkast te hebben, je moet gewoon een manier vinden om de ruimte praktisch te maken en je in staat te stellen alles op te bergen wat je nodig hebt, op een ordelijke en vooral hygiënische manier om de goede staat van uw voedsel - ik bedoel de droge - te garanderen. Hier wil ik je meer trucjes geven zodat je de opbergruimte in je keuken en huis optimaal kunt benutten.

Gebruik de bovenkant van de koelkast

Het bovenste gedeelte van de koelkast is het meest onderbenutte gedeelte van het huis, dus het is belangrijk om te leren hoe je het moet gebruiken. Er zijn mensen die de koelkast te leeg hebben, dus het is noodzakelijk om na te denken over opzettelijke opslag. In plaats van het schap leeg te laten of dingen op een andere plaats te zetten, is het noodzakelijk dat je voor elk ding een ruimte in je koelkast toewijst, plak indien nodig labels aan het begin om er een gewoonte van te maken om goed te ordenen.

Bovendien kun je ook zones in je koelkast creëren die je helpen herkennen wanneer er voedsel in slechte staat is dat extra ruimte in beslag neemt. U kunt specifieke gebieden hebben voor zaken als groenten, fruit, vlees, specerijen of restjes, zodat u gemakkelijker kunt onthouden hoe lang het daar al is geweest. Het lijkt voor de hand te liggen, maar veel mensen vergeten de koelkast goed te organiseren en er zijn dingen die vergeten worden en bederven. De wereld is er niet om voedsel weg te gooien! Nooit meer een plek in de koelkast zoeken die helemaal onder de schimmel zit.

Herschik je planken

De planken zijn goede bondgenoten voor de orde van het huis en meer van de keuken. Voor dit alles is het belangrijk dat je op elke plek de juiste planken hebt. Als ze te hoog zijn, kunt u er niet comfortabel bij, dus u moet een comfortabele hoogte voor u vinden die ook praktisch is. De meeste planken zijn verstelbaar, dus je zou geen problemen hebben om de planken aan je behoeften aan te passen, zodat je er geen slaaf van wordt door ze niet te verplaatsen.

Maak je eigen planken

Als je nog ruimte over hebt die je kunt gebruiken in je keuken of in andere ruimtes, aarzel dan niet om andere planken aan te passen om je te helpen meer opslagruimte te hebben. Zorg ervoor dat de diepte van de plank voldoende is om platte voorwerpen zoals dienbladen of tafelkleden op te kunnen bergen. Denk na over welk deel van je keuken of andere plek in je huis je het liefst planken wilt toevoegen en visualiseer of het een goede optie zou zijn of niet, het zou meer overlast kunnen veroorzaken .

Een draaiplateau

Roterende dienbladen maken het verschil qua orde in huis.Het is een handige bondgenoot die je helpt ruimte te besparen in een kast en je kunt alles wat je bij de hand wilt hebben opbergen. Het ideaal is om het te gebruiken voor specerijen, oliën of specerijen. Niets zal verborgen blijven en je zult te allen tijde weten waar je elk ding hebt.

Industriële containers

Commerciële opslagruimtes gebruiken vaak containers met drie wanden die heel gemakkelijk overal te plaatsen zijn. Ze zijn stabiel en stapelbaar, waardoor ze een goede oplossing zijn voor lange en korte items zoals een doos spaghetti of iets anders waarvan je denkt dat het een goed idee is om in deze bakken te bewaren. Je kunt deze bakjes op planken zetten, aan de muur hangen of zelfs in een kast opbergen. Het gaat erom dat je kunt opbergen wat je nodig hebt en het bij de hand hebt, ze zijn uitstekend geschikt voor het opbergen van kleine dingen

Wees niet bang om dingen te stapelen

Sommige voedingsmiddelen, zoals flessen of blikjes, kunnen in een stapel worden bewaard, zodat je ruimte bespaart en ze bij de hand hebt.In plaats van al je yoghurt op het koelkastrek te zetten, is het een goed idee om ze drie hoog te stapelen om meer horizontale ruimte in je koelkast te krijgen en ook om ze georganiseerd te houden en altijd bij de hand te hebben.Dit bespaart veel meer ruimte dan u zich kunt voorstellen.

Profiteer van de achterdeuren

De achterkant van deuren kan een geweldige plek zijn voor wat extra opbergruimte. Het is een creatieve ruimte om items op te hangen door een paar haken toe te voegen. Op deze manier kunt u de ruimte optimaliseren en de binnenkant van een kastdeur gebruiken om te profiteren van of zelfs de achterkant van de keuken- of slaapkamerdeur. Het is een ruimte waar je, als je het niet te vol maakt maar wel bestelt, elementen kunt ophangen en zo hun plek in een andere ruimte kunt vrijwaren. In de slaapkamer kun je tassen, zakdoeken enz.In de keuken kun je de potten of pannen ophangen, je weet vast al hoe je het in huis zou gebruiken!

Wat vind je van deze ideeën om het meeste uit je opslagruimte te halen? Zeker, door het lezen van deze ideeën en trucs zijn er ook anderen in je opgekomen om te profiteren van de ruimte in je huis. Elk huis is een wereld en alleen jij weet hoeveel ruimte je nodig hebt en hoe je die kunt krijgen om aan je behoeften te voldoen. Wil je ons de ideeën vertellen die in je opkomen? Ze zijn zeker heel interessant!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: