Decoratie-ideeën

Hoe versier je een appartement in grijs en maak je het trendy

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een grijze vloer decoreren, in een kleur die normaal sober is, kan een goed idee zijn als we weten hoe we er interessantere accenten aan kunnen geven. In deze grijze vloer kunnen we zien dat er misschien andere secundaire tinten zijn, zoals zwart of bruin, maar ze doen nooit afbreuk aan de grijze kleur, die de centrale hoofdrolspeler is van alle ruimtes.

De grijze kleur is een trend op dit moment, een van die basistinten die zonder twijfel op elke plaats en stijl passen, en daarom zijn ze echte essentials geworden wanneer decoreren.Een manier om ruimtes helderder en minder sober te maken, is door veel wit te gebruiken en patronen toe te voegen. Laten we eens kijken hoe ze deze vloer in grijs decoreren om er een interessante trend van te maken.

In de woonkamer zien we een tapijt en kussens met patronen, die grijstinten mengen met andere zwarttinten. Er zijn veel gemengde texturen, wat de ruimte veel interessanter maakt, met bontkussens, een gebreide deken en katoenen stukken. Ook heeft de muur een verweerde verflaag waardoor hij meer textuur krijgt. De bruine stoelen geven een klassieke en warme touch aan de ruimte.

In de keuken vinden we een mooie ruimte in grijze kleuren Alles is modern en eenvoudig, zoals de kleur grijs. Leren handvatten zetten het klassieke punt, want er zijn vintage accenten door het hele huis, zoals de archiefkast of de houten kist.Deze kleine details maken de ruimte voor ons niet saai.

In de eetkamer van het huis zijn er ook weinig details, en ze wilden meer prominentie geven aan de tafel en de originele stoelen, allemaal gemaakt van hout. Hierdoor onderscheidt deze ruimte zich van de rest van de keuken en woonkamer in een open omgeving.

In de slaapkamer van dit huis zien we veel grijstinten en gemengde basistinten. Ze voegen niet veel patronen toe, maar eerder reeksen tonen zodat alles er gevarieerder en mooier uitziet.

In de babykamer hebben ze ook gekozen voor dezelfde grijstinten. Er is echter ook veel wit om lichte en pasteltinten zoals roze of blauw te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: