Decoratie-ideeën

Muren in donkere tinten voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als we het hebben over decoratietrucs, zeggen we meestal dat het beter is om zachte tinten te gebruiken, omdat we minder moe worden dan intensere tinten. Er is ook de truc om witte en lichte tinten in kleine ruimtes te gebruiken om ze ruimer te laten lijken. Daarom lijken de intense tinten en de donkere tinten in zekere zin in de vergetelheid te raken.

Vandaag gaan we je echter laten zien hoe je deze donkere en sterke tinten op de muren van het huis kunt aanbrengen zonder moe te worden of zonder een decoratiefout te maken. Het zijn mooie en eenvoudige ideeën, perfect om een muur en de elementen die ermee contrasteren te accentueren.Het is een geweldige hulpbron voor het renoveren van ruimtes en muren in huis, vooral nu de winter eraan komt.

De donkerblauwe is een basiskleur, een intense toon maar die we kunnen combineren met vele andere kleuren die we in decoratie hebben. De toon van het hout is perfect voor dit donkerblauw, en ook de kleur wit. Grijstinten zijn een andere goede keuze, omdat het koele kleuren zijn zoals blauw. Maar we mogen niet meer dan één muur schilderen met deze sterke kleuren.

De paarse kleur is een verfijnde toon, die kan worden gecombineerd met zilveren, grijze of gouden kleuren. Je kunt ook gedurfde mixen maken, zoals paars en turkoois. Het zijn innovatieve ideeën die een totaal intense en originele decoratie creëren.

Als je een chique stijl wilt, is dat ook gemakkelijk te bereiken met deze donkere muren. Je kunt kleuraccenten en verfijnde details toevoegen, zoals een goudgerande spiegel, dat mooie rieten bed of vintage vloerkleden. Voeg een vleugje contrast toe aan de muren.

Dit jaar komt de kleur militair groen terug, dus je kunt een donkergroen in je huis halen om het een nieuw tintje te geven. Het is een zeer natuurlijke kleur, ideaal om alle houten meubels te laten opvallen en een kleur die past bij het groen van de planten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: