Spaces

Hoe je het huis stofvrij houdt

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een van de grootste problemen voor elke meester of huisvrouw is de opeenhoping van stof in alle delen van het huis. Deze stof is overal en het is een strijd waarin je altijd zult verliezen.

Hoewel het onmogelijk is om het stof zelf volledig te verwijderen, kun je een reeks richtlijnen volgen om je huis zo schoon mogelijk te maken en met zo min mogelijk stof erin .

Geen tapijten

Hoewel ze ideaal zijn voor de winter, zijn ze een decoratief accessoire dat veel stof en vuil aantrekt. Als je je vloeren regelmatig schoonmaakt en er geen vloerkleden op legt, zal er veel minder stof in je hele huis zijn.

Pas op voor ramen

Als het gaat om het een beetje luchten van het huis, is het belangrijk dat je de ramen een paar minuten openzet en ze daarna zo lang mogelijk gesloten houdt. Als je de ramen lange tijd open laat staan, komt er heel gemakkelijk stof het huis binnen door verontreinigende stoffen in de lucht en andere soorten externe stoffen.

Sluit de kast

Geloof het of niet, veel van het stof dat zich in de kamer vormt, kan te wijten zijn aan de kast. Als je het open laat, verdrijven de verschillende stoffen binnenin een grote hoeveelheid stof die zich door de hele kamer ophoopt. Het is belangrijk dat je de kast zo lang mogelijk gesloten houdt en je kleren niet slordig in je slaapkamer laat liggen.

Beddengoed

Voor het slapen gaan is het meest aan te raden om stof te vermijden met een goed dekbedovertrek. Stof hoopt zich elke keer dat je in bed slaapt op, je kunt de hoes echter een keer per week wassen om dergelijk vuil voor het slapengaan te voorkomen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: