Decoratie-ideeën

Versier Halloween helemaal wit

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Op Halloween-feesten neigen we altijd naar de kleur zwart of de meest typische sinaasappels van de herfst en de mythische pompoenen. Tegenwoordig kunnen we echter allerlei ideeën vinden om totaal andere en speciale Halloween-decoraties te maken, zoals deze, gemaakt in een total white

Een heldere en verfijnde toon, die het Halloweenfeest een veel eleganter feest zal maken, zelfs als het thema nog steeds angstaanjagend is. Er zijn geweldige ideeën, van mummies tot geesten en witte vleermuizen, alles werkt voor een eenkleurig feest en natuurlijk heel elegant.

Pompoenen in witte kleur

We zijn gewend om pompoenen in oranje te zien, dus we kunnen dit soort typische details een draai geven en ze wit schilderen Ze hebben nog steeds dat gebruikelijke tintje, ze doen ons denken aan herfst, maar ze combineren met een veel chiquere decoratie. Als je er ook heldere details op zet, worden ze nog ongelooflijker.

Halloween-tafels in witte kleur

De Halloween-tafels kunnen ook een volledig originele decoratie hebben, vooral als we onze vrienden uitnodigen. En het kan wit zijn. Details zoals die vleermuizen, schedels of geesten maken deze tafel anders en erg leuk.

Decoratie in witte kleur voor Halloween

We vonden deze presentaties leuk, omdat ze perfect zijn voor een zoete tafel. Hoewel ze pompoenen en spinnen gebruiken, doen ze dat in het wit, en ze zijn ideaal. Het is een manier om de decoratie van dit feest te vernieuwen om het een koeler tintje te geven.

Halloweensnoep

Als je snoepjes wilt maken die bij dit feest passen in een geheel witte kleur, kun je meringues of room of yoghurt gebruiken. Het zijn eenvoudige ideeën, waarmee je ook veel dingen kunt doen, zoals een grappige cake met geesten erop, of ijs met kleine geesten van room voor iedereen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: