Interieur

Rieten manden als opbergoplossing in de keuken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Orde houden in de keuken is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig hebben we echter tal van opslagoplossingen op de markt die ons kunnen helpen. Rieten manden zijn een zeer terugkerende klassieker. Omdat? Waarschijnlijk vanwege de eenvoud, functionaliteit en esthetiek.

De rieten manden, geplaatst op planken, worden een prachtig hulpmiddel voor het bewaren van groenten, fruit of keukengerei. Rieten en andere natuurlijke vezels zorgen ook voor een warme en gastvrije sfeer in de ruimte.Door de esthetiek passen deze manden bijzonder goed bij keukens in rustieke stijl, maar we kunnen ze ook vinden in ruimtes met andere stijlen.

Waarom rieten manden?

Rieten manden zijn eenvoudig, praktisch en economisch De economische factor is ongetwijfeld een van de belangrijkste succesfactoren van dit opbergsysteem. Evenmin mag de mogelijkheid om manden van verschillende afmetingen en vormen te vinden worden onderschat, evenals hun vermogen om zich aan te passen aan keukens met verschillende stijlen.

Waar plaatsen we de rieten manden?

We kunnen ze op elke plank in de keuken plaatsen. In de voorraadkamer vinden we ze erg praktisch voor het bewaren van groenten en fruit. We kunnen ze ook naast de tafel plaatsen om het tafellinnen te verzamelen of in de werkruimte om al het keukengerei dat we vaak gebruiken bij de hand te hebben.

We willen dat de rieten manden zichtbaar zijn. Hiervoor heb je een open kast in de keuken nodig. Het combineren van gesloten en open opbergsystemen is vooral interessant in kleine keukens, omdat het helpt om visueel lichtere ruimtes te creëren. Houd daar rekening mee!

Het idee om grote manden onder het keukeneiland te plaatsen heeft mijn aandacht het meest getrokken. Maar ik hou ook van de mogelijkheid die ze ons bieden om een voorraadkast te creëren met behulp van een metalen plank. Jij ook? Welk voorstel heeft uw aandacht het meest getrokken?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: