Decoratie-ideeën

Ideeën om Halloween-slingers te maken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Binnenkort komt het meest angstaanjagende feest van het jaar, Halloween, met zijn horrorkostuums en feesten met enge motieven. Als je dit geweldige feest wilt verwelkomen, let dan op de ideeën om de deuren of feestjes te versieren met Halloween-slingers Een eenvoudig motief dat in het oog springt en een van de leukste feesten van het jaar.

Er zijn veel ideeën voor het maken van een Halloween-slinger. We kunnen vilt, wol, tule, ananas, takken en zelfs kranten gebruiken die we thuis hebben. Als je een DIY-ziel hebt, kun je echt geweldige slingers krijgen en heel goedkoop, wat belangrijker is.

Halloweenslingers in oranje

De kleur oranje is ook een typische kleur voor Halloween, omdat het een feest is dat midden in de herfst plaatsvindt. Dus heb je vilt of tule in deze kleuren, voel je vrij om het te gebruiken. Je kunt leuke slingers maken, of een kroon van tule bloemen met een boodschap erbij.

Kransen met Halloween-bericht

Deze slingers hebben leuke typische feestboodschappen. Daarnaast hebben ze veel sfeer gecreëerd met de nep-spinnenwebben en zwart-witte kleuren. Motieven zoals spinnen zijn ook erg mythisch in dit feest.

Heksenslingers

De heksen zijn een bekend personage en een zeer gewild kostuum op dit feest.Daarom kunnen we de typische heksenbenen met hun puntschoenen en hun gestreepte kousen neerzetten. Leuk idee voor aan de deur, met de heksenhoed en een bezem van takken.

Zwart-witte slingers

Als je een monocolor en elegant Halloween-feest wilt, kun je zwart en wit gebruiken. Het zijn twee tonen die altijd werken. Een raaf, vleermuizen of zwarte katten zijn typische dieren die we aan de slinger kunnen toevoegen.

Halloween slingers met ogen

Deze slingers zijn de origineelste die er zijn. Met oogjes die je kant-en-klaar kunt kopen, hebben wij een slinger die iedereen die aanklopt zal verbazen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: