Decoratie-ideeën

Kantoren met bakstenen muren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Nu we weer aan het werk zijn, moeten we misschien ook ons kantoor opnieuw inrichten thuis, of helemaal opnieuw beginnen, dus we hebben een aantal interessante ideeën nodig om vanaf hier aan de slag te gaan. Een daarvan is om bakstenen muren in het kantoor te plaatsen.

Deze bakstenen muren hebben veel te maken met de industriële stijl, die geïnspireerd is door lofts en fabrieken, met hun zichtbare elementen. Vandaar de bakstenen muren die in veel huizen voorkomen. Het geeft alles een vleugje werkruimte, heel actueel en trendy.Een geweldig idee voor een geweldige stijl op kantoor.

Blootliggende stenen

Als we een ruimte willen die de uitstraling heeft van een werkplek, kunnen we de zichtbare baksteen met zijn roodachtige kleur laten. Het is een warme kleur en de perfecte aanvulling op de houten tafel en wat industriële accenten zoals een metalen plank of een spotlamp.

Witte bakstenen muren

In dit geval wilden ze het kantoor een meer delicate en vrouwelijke toets geven, dus kozen ze voor witte kleur Brick heeft de kwaliteit dat het verf kan zijn en nog steeds heeft die eigenaardige structuur. Het geeft een veel verfijndere en elegantere uitstraling aan de kamer, dus het is een goed idee om de bakstenen muur te vernieuwen.

Kantoor in industriële stijl

De industriële stijl is het meest geschikt voor bakstenen muren. Een archiefkast om documenten op te bergen, een tafel met metalen poten en enkele elementen die op deze stijl zijn geïnspireerd, passen perfect bij deze muren.

Muren met versleten verfsteen

Als je een bohemian touch en speciaal aan de muren wilt geven, kun je de verf op een versleten manier aanbrengen. Dit is ideaal als we op zoek zijn naar een casual en vintage stijl.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: