Spaces

Hoe een mini-appartement te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn veel mensen die hebben besloten in een mini-appartement te wonen, soms vanwege een gebrek aan middelen en soms omdat het ruimtes zijn die weinig kosten en onderhoud vergen. Hoe het ook zij, we kunnen een mini-appartement met veel smaak inrichten, zodat het een heel gezellige en huiselijke plek blijft.

Dit kleine appartement is daar het bewijs van, en het bevat enkele ideeën die we in gedachten moeten houden. De keuze van kleuren, functioneel meubilair, open ruimtes en het profiteren van natuurlijk licht zijn enkele van de dingen die van dit huis een meer gastvrije ruimte maken.Dus let op alle ideeën die dit kleine appartement ons geeft.

Open Concept Keuken

In kleine appartementen mogen de ruimtes niet gescheiden zijn door muren, anders lijkt alles veel kleiner en claustrofobisch. Het belangrijkste is om open ruimtes te laten, zodat er licht in het hele appartement komt. In deze hebben ze een open keuken naar de eetkamer en de woonkamer, bij de ramen, dus het lijkt zelfs ruim. Bovendien bevat het wittinten en lichtreflecterende meubels, waardoor alles ruimtelijker lijkt.

Woonkamer in Scandinavische stijl

In de woonkamer hebben ze gekozen voor een grote Scandinavische stijl, die de bijzonderheid heeft om de juiste accenten te gebruiken in decoratie. Het is een eenvoudige ruimte, met lichte tinten zoals pastelroze, en met patronen die alles gracieus maken.

Goed verlichte vintage eetkamer

In deze eetkamer vinden we een zeer uitgesproken vintage stijl, met een oude rood geverfde tafel en stoelen in Scandinavische stijl. Het is een eenvoudige tafel die ook kan worden ingeklapt als we meer vrije ruimte nodig hebben. Dit soort meubeloplossingen zijn erg handig als we niet veel ruimte hebben.

Slaapkamer in eenvoudige stijl

In de slaapkamer zien we ook een ruimte van de eenvoudigste. Een metalen plank en wat textiel in lichte en gladde tinten, zodat alles heel eenvoudig lijkt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: