Decoratie-ideeën

Versier de muren met stoffen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Textiel is niet alleen voor kussens of lakens, maar nu kunnen we er ook de muren mee decoreren. We kunnen niet alleen een hele muur bekleden met stoffen, maar we kunnen ze ook toevoegen als schilderijen of decoratieve canvassen. Het is een manier om textuur en kleur aan de muren toe te voegen.

Dit idee helpt om meer warmte te geven aan onze omgevingen, met knusse stoffen die zich over de hele muur uitstrekken. Daarnaast zijn er veel texturen, van zacht katoen tot dikkere stoffen voor winterse decoraties. Er zijn ideeën voor alle smaken, met zeer gevarieerde prints, patronen en kleuren.

Stoffen met patchwork-effect

Patchwork is een mode waarbij veel restjes van verschillende stoffen samenkomen, allemaal met verschillende prints en kleuren, waardoor een uniek schilderij vol kleuren en prints ontstaat. Het is een zeer originele manier om de muren of het hoofdeinde van het bed te versieren. Het heeft ook veel te maken met de meer Boheemse stijl.

Muren met geruite stoffen

De vichy-ruiten zijn zeer traditioneel en een patroon dat nooit uit de mode raakt. Als je je muren een chique touch wilt geven, dan heb je deze geruite stoffen daarvoor. U kunt zelfs frames van verschillende afmetingen vinden. Het resultaat is zeer origineel en elegant.

De elegante capitoné

We gaan door met verfijnde ideeën, en feit is dat de capitoné niet uit de mode raakt als we ons huis een sfeer van luxe willen geven. Met sobere stoffen maar met die vulling die nooit uit de mode raakt, kunnen we een muur bekleden, zodat het de originele toets is.

Bedrukte stoffen op het hoofdeinde

Het hoofdeinde van het bed is een van de beste plekken om deze stoffen neer te zetten. Er wachten ons zeer uiteenlopende ideeën om deze slaapkamer te accentueren. Van tropische prints tot de meest elegante ideeën.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: