Decoratie-ideeën

Ideeën om te decoreren in Boheemse stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Boheemse stijl is erg inspirerend, omdat het altijd zorgt voor leuke mixen, het gebruik van veel kleuren en de meest casual stijl met gemengde vintage en moderne accenten. Het is een stijl die is geïnspireerd door een meer nomadische en informele levensstijl, buiten de gebruikelijke regels, en daarom is het altijd interessant.

Als we willen dat ons huis een creatieve en zeer informele plek is, is dit de ideale stijl. In die eetkamer zien we gerecycleerd en gerecupereerd meubilair, dat een oude houten bank combineert met blauwe stoelen van modern design en andere in zwart rieten.De mixen hier zijn essentieel en iedereen kan zijn fantasie de vrije loop laten.

Deze boheemse ruimte heeft exotische boventonen De mix is gemaakt met geborduurd textiel met allerlei motieven en stukken in verschillende stijlen. De houten stoelen in Marokkaanse stijl zijn de ideale aanvulling op de rustieke salontafel of de moderne bank in oranje kleuren. In deze stijl mengen ze ook intense kleuren om de omgevingen vrolijk te maken. We moeten ook die originele lamp in het zwart benadrukken met gegraveerde motieven. Deze mix van stukken en stijlen maakt alles origineel en frisser.

In dit huis zien we de meest typische print van de bohemian wereld, de tie dye of faded, in een hangmat die ze in de woonkamer hebben neergezet. Het is een andere manier om thuis een rustruimte te creëren, met kussens met verschillende patronen, een stoffen poef als salontafel en meubels die ongebruikelijk zijn in deze ruimtes.In de Boheemse wereld mag je de creatieve touch nooit missen.

Wicker meubels maakt al deel uit van de Boheemse en meer natuurlijke stijl, en het is nu ook een trend, dus we kunnen er een toevoegen aan ons huis. Als we ook kussens en vloerkleden met etnische prints toevoegen, is de mix ideaal.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: