Decoratie-ideeën

Huis in vintage stijl met moderne accenten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Dit huis is gelegen in Amsterdam, en het is een oud huis dat is gerenoveerd om een moderne ruimte te creëren waarin verschillende stijlen van de vorm meer origineel zijn gemengd . Een huis waarin we een Scandinavische touch vinden, maar ook moderne meubels en vintage stukken die elkaar perfect aanvullen.

Dit huis is erin geslaagd om te profiteren van de structurele elementen om een ruimte met veel charme te creëren, waar ruimte is voor vintage-achtige accenten en andere veel modernere degenen. De uiteindelijke stijl zou eclectisch kunnen worden genoemd vanwege de gemaakte mixen, hoewel de belangrijkste toets nog steeds vintage is.

Hoewel ze elementen en stijlen hebben gemengd, hebben ze zich in dit huis niet ingewikkeld gemaakt met te veel details. Ze hebben er de voorkeur aan gegeven om door te gaan met de eenvoud van Scandinavische ruimtes. Ruimtes in heldere witte kleuren met weinig prints en precies de juiste details. Een paar houten en stoffen stoelen, een vintage lamp en simpele prints voor aan de muur.

Als je naar de kinderkamer kijkt, heb je een omgeving die ook een eenvoudige stijl heeft maar met persoonlijkheid. Ze gebruiken veel hout, een materiaal dat niet uit de mode raakt en dat in veel stijlen weer de hoofdrol speelt. Bovendien hebben ze, net als in een goede Scandinavische ruimte, gebruik gemaakt van de hoeken en hebben ze planken die ideaal zijn voor opslag.

In de keuken hebben we een vrij moderne ruimte met donkerblauwe tinten op de deuren en op het eiland. Dit geeft het een vleugje verfijning. De witte tegels van het type metro zijn erg in de vintage-stijl, dus ze blijven zich mengen in omgevingen waar we een grote harmonie zien.

In dit geval zien we enkele van dekleine details die overal in huis te vinden zijn. Een oude exposant die de perfecte plek wordt om glazen op te bergen. Er is ook een houten kist die een goede tafel vormt. Met vintage komt de mode van recycling.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: