Decoratie-ideeën

Hoe de natuur thuis te integreren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In dit huis zijn ze erin geslaagd om natuurlijke ruimtes in het huis zelf te creëren. Het is een goed idee als we de natuur in huis willen integreren, om het gevoel te hebben dat we het hele jaar door buiten zijn of ermee in contact staan. We hebben niet alleen planten en natuurlijke verlichting met grote ramen nodig, maar ook veel meer accessoires.

In dit huis zien we geweldige ideeën om zeer interessante natuurlijke ruimtes te creëren Ze gebruiken natuurlijke materialen zoals rieten om tafels en stoelen toe te voegen. Ze hebben manden gemaakt van natuurlijke vezels en er is ook geen gebrek aan hout in zijn meest rustieke aspect.De kleur die we het meest vinden is groen, dat wordt toegevoegd aan textiel, planten en accessoires.

In dit huis zien we dat de kleur groen ongetwijfeld de hoofdrolspeler is Dit geeft ons het gevoel de hele tijd midden in de natuur te zijn, alsof er bomen en overal struiken. Tussen de groene meubels is hout gemengd in zijn natuurlijke tint en ook overal natuurlijke planten, zonder grotere kleuren toe te voegen, alleen de groene tint met varens of cactussen. Het is een geweldig idee om de decoratie in alle aspecten te combineren en die natuurlijke omgeving te creëren. Het gevoel midden in de natuur te zijn is ongetwijfeld veel groter.

In dit huis is er geen tekort aan natuurlijke elementen en materialen Foto's van planten en plantkunde, natuurlijke planten in alle hoeken, maar ook stukken die handgemaakte materialen gebruiken.Rieten manden en tafels van hetzelfde materiaal, dus alles lijkt uit de natuur te komen.

We zien veel geweldige ideeën voor een volledig natuurlijke look in huis. Stukken hout in hun meest rustieke aspect, de kleur groen in al zijn tinten, overal manden, palmbomen en veel ramen om het meest natuurlijke licht in huis te laten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: