Spaces

De beste planten om je huis te versieren in de herfst

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Nu de herfst is aangebroken, is het belangrijk om een serie kamerplanten te kiezen waarmee je je hele huis een natuurlijk en persoonlijk tintje kunt geven. Eigenlijk raad ik je een serie planten aan die perfect zijn om je huis te decoreren tijdens deze herfstmaanden.

dwergrozenstruik

Als je van rozen houdt, is deze plant ideaal om tijdens deze data in huis te zetten. Je moet hem in de buurt van het raam plaatsen zodat hij wat licht van buitenaf krijgt, hoewel je moet oppassen dat het gebied niet te koud is.Zodra hij begint te bloeien, is het aan te raden om je rozenstruik mee naar buiten te nemen en op een half beschaduwde plek te zetten. Als de winter aanbreekt, is het belangrijk dat je de rozenstruik naar binnen ha alt .

Bromelia's

Het is een plant met vrij opzichtige rode bloemen die het hele huis vreugde en kleur geven. Het is een plant die een warme omgeving met goed licht nodig heeft.Het is een soort plant die alleen in de herfst leeft, omdat hij daarna sterft.

Azalea

Een andere plant die je het hele najaar binnen kunt houden is de azalea. Het is een plant die bijna dagelijks water nodig heeft, omdat hij vochtig moet zijn. Het is belangrijk om het uit de buurt van warme plaatsen te houden en in gebieden te plaatsen waar de luchtvochtigheid vrij hoog is. Als de bloei komt, kun je hem buiten op een gedeeltelijk schaduwrijke plek zetten.

Afrikaans viooltje

Dankzij zijn opvallende kleur is hij ideaal voor het decoreren van het interieur van je huis tijdens de herfstmaanden. Het is een plant die een lichte omgeving nodig heeft en water geven is voldoende zet het een paar uur in een schaal met water en verwijder het dan.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: