Interieur

Plastic dozen om de kinderkamer te organiseren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De kamer van de kleintjes netjes houden is een hele uitdaging. Tegenwoordig zijn er echter tal van opbergoplossingen die het opbergen en ordenen van speelgoed leuker maken. Ikea's Trofast opbergserie is hier een goed voorbeeld van.

Trofast-meubels hebben een modulaire structuur van massief grenen met veel sleuven waardoor we de planken en plastic dozen op verschillende hoogtes kunnen plaatsen en zo aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Een simpele oplossing die je ook kunt improviseren met je eigen meubels.

Alle meubels met planken kunnen aan dit systeem worden aangepast. Het is voldoende om er wat plastic dozen op te plaatsen, zodat kinderen hun spullen gemakkelijk kunnen opbergen en verwijderen. We kunnen de dozen zonder deksel plaatsen als ze de volledige hoogte van het meubel bedekken of met deksel als we ze moeten stapelen om de ruimte te maximaliseren.

Plastic dozen zijn een geweldig alternatief om de kinderkamer te decoreren. Ze zijn lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en een milde zeepoplossing. Ze kunnen ook leuk zijn, afhankelijk van de gekozen kleur of kleuren.

Door dozen met verschillende kleuren te combineren, kunnen kleintjes hun speelgoed, verhalen en andere voorwerpen op thema ordenen. Kinderen zullen het gemakkelijk vinden om de kleurcode te onthoudenEn als ze ouder worden, zal het wennen aan het gebruik van kleurcodering hen helpen in andere facetten van hun leven.

Zowel in de slaapkamer als in een speelkamer helpen plastic dozen ons om de orde te handhaven. We moeten echter niet vergeten dat dozen geen wonderen verrichten. We moeten de kleintjes leren ze te gebruiken, ze te begeleiden en vol te houden totdat ze zelf de verantwoordelijkheid voor hun bezittingen kunnen nemen.

Dvan € 2 tot maximaal € 6 vind je een grote verscheidenheid aan plastic dozen om de kamer van je kind te decoreren en te ordenen. Praktisch en zuinig, wat willen we nog meer?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: