Architectuur

Van boerderij tot landhuis in moderne stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Deze oude boerderij is verbouwd tot iets nieuws, in een huis met een modern interieur maar zonder zijn rustieke charme te verliezen. Het is een gerenoveerd huis, waar je nog steeds de houten stukken, de oude open haard en een zeer karakteristieke buitenkant kunt zien.

In het interieur hebben ze nog niet alle ruimtes ingericht, maar ze laten ons het begin van alles zien. Sommige vloeren in ruwe tinten met een glanzende afwerking, houten balken die behouden blijven omdat ze ook trendy zijn en grote verlichte ruimtes. Een boerderij die er veel uit heeft kunnen halen als nueva casa de campo

Onderin zien we een grote ruimte die de woonkamer gaat worden. Met glazen deuren voor meer licht en ruimtes in witte kleuren. De oude open haard is nog steeds bewaard en het is een perfect detail om warmte in de hele ruimte te creëren.

We zien hoe ze een aantal vintage meubels voor de ruimte hebben gekozen, omdat ze die ouderwetse boerderijtint wilden behouden. Een ladekast, vintage stoelen en een houten tafel zijn meer dan genoeg om een natuurlijke omgeving te creëren met mooie antieke accenten.

In de keuken zien we een moderner tintje, met roestvrijstalen apparaten en hout op de deuren met een gladde afwerking en lichte tinten.De Scandinavische stijl is degene die witte kleuren en licht hout modieus heeft gemaakt voor ruimtes, dus we veronderstellen dat ze een beetje geïnspireerd zijn door deze gevolgde trend.

De slaapkamer is ook het bewijs dat ze op zoek zijn naar ruimtes waar de elementen ertoe doen, geen overdreven decoratie. Een designstoel staat centraal met zijn moderne vormen, in tegenstelling tot de eenvoudige witte ruimtes en het oude hout.

Hetzelfde gebeurt op de zolder, waar ze de houten balken onbedekt hebben gelaten. Er is nog steeds geen versiering, alleen een stoel met hout en riet die ons herinnert aan het verleden van de boerderij.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: